Gość: kell Re: FILMY Z OKUPOWANEJ PALESTYNY IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.01.03, 18:02 o komputerach jakies?:) Link Zgłoś
zbigzdroje1 Re: FILMY Z OKUPOWANEJ PALESTYNY 18.01.03, 19:01 Witam vivapalestyna.host.sk napisał: Dlaczego viva cośtam nie wystąpisz z otwartą przyłbicą. szukasz kumpli czy bin ladena. Nie obraź się jeżeli jesteś porządnym(normalnie myślącym) człowiekiem. Jeżeli chcesz przemycić(w tej chwili występujesz jako anonim) jakąkolwiek ideologię to życzę powodzenia.Polacy nie lubią donosów, wojen czy wymysłów typu:syn(córka)wysadzi się w powietrze a tatuńcio lub mamuśka skasuje 30000 $ od dobrego wujka husajna(nie zasługuje nawet na dużą literę). Ten człowiek przestał dla mnie istnieć kiedy kazał podpalić szyby naftowe Kuwejtu. Czyli taki mały hitlereczek lub stalineczek.Co mi tam mój poddany który zaczadzi się. Co mi tam mój zięć, kuzyn czy sąsiad. Ja! husajn wszystko tu stanowię i uważam, że bedę wieczny - stalineczek nie określił jak długo będzie faraonem naszych czasów, natomiast hitlereczek życzł sobie 1000 lat. Czym to się skończyło?. Jeden kazał spalić się i naród zapomniał go, a drugiego naród kazał wyrzucić z grobu. Tak więc vivacośtam zastanów się(jeżeli potrafisz).Pozdrowienia dla czytaczy, viva jest dla mnie MUZYKĄ KTÓRA ŁĄCZY ale nie idzie przed siebie z workiem granatów. Pozdrowienia (pomijam hitlerka i stalinka_. Link Zgłoś