Gość: Pytalski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:25 Co sądzicie o monitorach LCD, firmy Hyundai? Na ile warto taki kupić? Czy są gorsze od LG? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Centrum Techniki Re: Monitory Hyunday IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 16:13 Witaj Monitory firmy hyunday są jednymi z lepszych ale niestety odbiegają jakością od Flatronów firmy LG Ponadto są produkowane w Korei a nie jak LG Na tajwanie....więc jeżeli masz zamiar mieć dobry sprzęt w domu to musisz dogłębnie porównać oba te modele i wybrać który będzie lepszym dla ciebie...My Polecamy jednak LG Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Monitory Hyunday IP: *.toya.net.pl 22.07.06, 20:08 a ja polecam IYAMA, NEC, SAMSUNG, MAG, ale nie LG - nie dosć że często sprzęt zepsuty to jeszcze usiłują wymieniać na inny model niż zakupiony!!!(awaria 2giego dnia po zakupie - monitor sciągnięty na zamówienie- sklep oferował jedynie zwrot kasy) po wysłaniu na serwis wymiana na inny model Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: Monitory Hyunday IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 20:14 No masz racje z tą wadliwością tylko tyle ze zainteresowany/a pytała sie o wybór monitora pomiędzy hyundai a lg wiec podaliśmy jej odpowiedź pozdrawiamy:) Link Zgłoś
Gość: Pytalski Re: Monitory Hyunday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:12 Myślałem że na rynku przoduje LG. Widzę jednak że niekoniecznie. Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: Monitory Hyunday IP: *.tktelekom.pl 22.07.06, 23:20 No nie właśnie LG jest jednym z głównych producentów ale nie jedynym:) Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Monitory Hyunday IP: *.dobremiasto.net 23.07.06, 00:21 Gość portalu: niktabc@vp.pl napisał(a): > a ja polecam IYAMA, NEC, SAMSUNG, MAG, > > ale nie LG - nie dosć że często sprzęt zepsuty to jeszcze usiłują wymieniać na > inny model niż zakupiony!!!(awaria 2giego dnia po zakupie - monitor sciągnięty > na zamówienie- sklep oferował jedynie zwrot kasy) po wysłaniu na serwis wymiana > na inny model A ten psychol jeszcze sie nie uspokoil,pieprzy ta sama spiewke o LG od 2 lat hehe,smiechu warte.Obudz sie kolego,gdyby nawet to bylo prawda co piszesz to minely juz 2 lata.A tak wogole to ja mam 2 LG w firmie i jest super.Od pol roku mam TV LCD LG i jak narazie nikt inny LG do piet nie dorasta. Link Zgłoś
Gość: Centrum Techniki Re: Monitory Hyunday IP: *.tktelekom.pl 23.07.06, 00:51 Gość portalu: Janek napisał(a): > > A ten psychol jeszcze sie nie uspokoil,pieprzy ta sama spiewke o LG od 2 lat > hehe,smiechu warte.Obudz sie kolego,gdyby nawet to bylo prawda co piszesz to > minely juz 2 lata.A tak wogole to ja mam 2 LG w firmie i jest super.Od pol roku > > mam TV LCD LG i jak narazie nikt inny LG do piet nie dorasta. hehe to prawda LG mimo iż wychodziły wadliwe to jednak są jednymi z lepszych na rynku i to trzeba przyznać:) Link Zgłoś