Gość: Minetor IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.02.03, 16:38 Jak myslicie zapodac sobie nowego system tzn linucha zamiast winshita czy jechac na wa systemy ?? tylko inteligentni proszeni o odpowiedz :P Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: krzcel Re: Linuch a Winshit IP: 212.106.159.* 09.02.03, 18:58 Linux jest dla inteligentnych i wykształconych. Windows jest dla inteligentnych i leniwych. Jeden i drugi ma swoje plusy i minusy. Jeżeli pytasz który zainstalować to raczej pozostań przy Windzie. Link Zgłoś
Gość: L@rs Re: Linuch a Winshit IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 09.02.03, 19:45 Ja tam bym trzymał 2 systemy :) ja tak mam XP i RedHat 8.0 I przeskakuje to tu to tam :) np taki Gaim mi sie bardziej podoba od zwykłego Gadu-Gady, albo mPlayer linuxowy ma o wiele lepsze sterowanie z klawiatury niz Windows Media Player, poza tym raz docenilem linuxa kiedy mialem 2 systemy i w pewnych glupich okolicznościach sformatowalem sobie windowsa :P i nie mialem plytki :) Trzymaj 2, po jakims czasie ocenisz ktory ci sie bardziej przydaje! Pozdrawiam L@rs Link Zgłoś
pollak Re: Linuch a Winshit 10.02.03, 20:40 Gość portalu: L@rs napisał(a): > I przeskakuje to tu to tam :) np taki Gaim mi sie bardziej podoba od zwykłego > Gadu-Gady EKG! ;) Link Zgłoś
da.killa Re: Linuch a Winshit 09.02.03, 21:31 Gość portalu: Minetor napisał(a): > Jak myslicie zapodac sobie nowego system tzn linucha zamiast winshita czy Może być Ci ciężko. Takie systemy nie istnieją. Ale za to polecam Linuksa i Windows. > jechac na wa systemy ?? tylko inteligentni proszeni o odpowiedz :P A co z inteligentnymi pytającymi? Link Zgłoś
Gość: krzcel Re: Linuch a Winshit IP: 212.106.159.* 10.02.03, 00:53 Ja nie chcialem komentować Winshit bo ja wiem co to shit. W ogóle mi wstyd że na tego posta odpowiedziałem. Link Zgłoś
pollak Re: Linuch a Winshit 10.02.03, 20:38 Gość portalu: Minetor napisał(a): > Jak myslicie zapodac sobie nowego system tzn linucha zamiast winshita czy > jechac na wa systemy ?? tylko inteligentni proszeni o odpowiedz :P Co to jest linuch i winshit? Link Zgłoś
da.killa Re: Linuch a Winshit 11.02.03, 12:38 Nie puryści, tylko normalni ludzie. To że się używa jednego bądź drugiego systemu nie znaczy że trzeba obrażać pozostałe. Poczytaj sobie FAQ grupy pl.comp.os.advocacy Link Zgłoś
pollak Re: Linuch a Winshit 11.02.03, 18:10 da.killa napisał: > Poczytaj sobie FAQ grupy pl.comp.os.advocacy > Tylko za żadne skarby nie czytaj samej grupy. :) Chociaż ja wiem... moze rozmowa z WO dobrze by mu zrobiła... Link Zgłoś
methinks Re: Linuch a Winshit 12.02.03, 01:23 da.killa napisał: > Nie puryści, tylko normalni ludzie. To że się używa > jednego bądź drugiego systemu nie znaczy że trzeba > obrażać pozostałe. On nie obraza pozostalych, tylko dwa rownoczesnie, co daje doskonale ekwilibrium. Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Linuch a Winshit IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 13:22 Zapodaj sobie dwa systemy. Linux na początku może być upierdliwy z tego powodu że niebędziesz nic wiedział, i wtedy mozna sobie przejść spokojnie na windołsa żeby sie odstresować. Jak wiesz po Windołsem niemożna sie odstresować więc po jakimś czasie znowu zapuszczasz linuxa. Po jakimś czasie jak oswoisz sobie linuxa bardzie to pracujesz na nim coraz dłużej. Aż w końcu... Ale to zależy już od ciebie czy linux ci sie spodoba czy nie. Link Zgłoś
Gość: MineTor Re: Linuch a Winshit IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.02.03, 15:42 Dzieki za wypowiedzi, dakilla normalnie risu emorior :) Link Zgłoś
Gość: MineTor Re: Linuch a Winshit IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.02.03, 15:43 Dzieki za wypowiedzi, dakilla normalnie risu emorior :) Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Linuch a Winshit IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 16.02.03, 14:18 Mógłby to ktoś przetlumaczyc? risu emorior :) Link Zgłoś