blumchen87 29.07.06, 12:43 hej! zakupilam dzisiaj ipoda nano i bylabym zadowolona gdyby nie to, ze po wlaczeniu cale menu jest po chinsku :( jak to zmienic? pomocy bo jestem leszczem i sama nie dam rady :(( Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_ludwik Re: pomocy! made in china :/ 29.07.06, 13:40 gdzie kupilas, za ile, jakies zdjecia? kiedys uczylem sie chinskiego ale odpowiedz na te pytania moze pomoc. Link Zgłoś
blumchen87 Re: pomocy! made in china :/ 29.07.06, 16:20 ipod kupiony w jedynym i niepowtarzalnym media markt :/ 3h stresu i frustracji przezylam, az w koncu pojechalam na drugi koniec miasta i mily pan z obslugi ustawil mi to w pol minuty wiec juz dobrze :) ale ehh, polska ... :/ Link Zgłoś
michal_ludwik Re: pomocy! made in china :/ 29.07.06, 17:13 cos mi mowi, ze to nie byl iPod, tylko chinska podroba. tak sie sklada, ze mediamarkt olewaja klienta i obok oryginalnych iPodow sprzedaja podroby z chin. dla twojej wiadomosci: wiekszosc ipodow w polsce ma ustawiony jezyk angielski fabrycznie. chinski (tak jak polski) mozna ustawic jedynie samemu po poprawnej konfiguracji. jesli poczatkowo ustawiony byl chinski, to znaczy ze to nie jest oryginalny iPod. Link Zgłoś