Gość: spacjax IP: *.icpnet.pl 01.08.06, 23:23 Siostrzenica.wylała.mi.na.klawiaturę.wodę.gazowaną.Nie.działa.mi.teraz.spacja. oraz.Ctrl.Czy.da.się.to.naprawić.jak.rozmontuję.klawiaturę??? Albo.czy.można.jakimś.innym.klawiszem.wstwić.spację? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: copflu Re: Nie.działa.mi.spacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 07:46 Piszę w ciemno,ale jeżeli to mechanicznie klawisze,to nie ma problemu,łyżeczka płynu Ludwik na garnek wody,a potem wytrzeć do sucha. Link Zgłoś
Gość: copflu Re: Logo Windows+U =klawiatura ekranowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:23 Aby uruchomić klawiaturę ekranową,którą można klikać myszką wystarczy w dowolnym momencie przycisnąć klawisz "logo Windows" z okienkiem i klawisz litery U.Wybrać klawiatura i uruchom.W każdum razie w miom systemie,a mojej klawiatury nie kupi za 7 złotych(na ogół) ---------------------------------------------------------------------------- Może nie kupilibyście paczki moich wykałaczek za złótówkę,ale ja swoje kupiłem za 40 groszy. Link Zgłoś