Gość: Kasia IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:03 Planuję zakup nagrywarki do użytku własnego- nie przewiduje tasmowego nagrywania:-)) Prosze o rade- jaką wybrać- oczywiście niedrogo a dobrze. Z góry dziękuję!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wiedźma Re: Nagrywarka CD-R/W IP: *.chello.pl 17.02.03, 20:49 kup Lite-On'a (teraz chyba najlatwiej kupic 48/24/48). bradzo przyzwoita nagrywarka, cicha i ma 2 lata gwarancji :) sama uzywam i jestem baaardzo zadowolona :) a jesli chodzi o LG to strzez sie jak ognia - lubi sie psuc... Link Zgłoś
Gość: Jolab Re: Nagrywarka CD-R/W IP: *.gisz.pl 17.02.03, 21:59 Ja od roku używam LG GCE-8240B i działa bez zarzutu (gwarancja też 24 mies). Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: Nagrywarka CD-R/W IP: *.chello.pl 17.02.03, 22:18 Gość portalu: Jolab napisał(a): > Ja Ty... a u kumpla sie spsula w ostatni (!) dzien gwarancji... tylko, ze to byla niedziela... od roku używam LG GCE-8240B i działa bez zarzutu (gwarancja też 24 mies). > Pozdrawiam Link Zgłoś
mapmuh Re: Nagrywarka CD-R/W 17.02.03, 22:00 Popieram: LiteOn - stosunek jakość/cena poza zasięgiem konkurencji, u mnie bezawaryjny, pewny, stabilny. Link Zgłoś
ssaczek Re: Nagrywarka CD-R/W 17.02.03, 22:50 LiteOn - mam od kilku miesięcy i chwale a koleś ma od ponad roku x24 i sam jestem w szoku że tyle można nagrać na jednej nagrywarce! Link Zgłoś