zloteslonko 30.08.06, 16:29 Zainstalowałam office 2002 ale wersje angielską:( Jak moge zmienić język? Bardzo prosze o pomoc i od razu uprzedzam, ze mało sie znam na komputerach:):) Mówcie do mnie jak do dziecka:) Z góry dziekuje:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
gluby Re: Jak zmienić język? 30.08.06, 19:11 co za male dziecko:P jest google.pl:p poszukaj :Pw sam raz dla malego dziecka;P Link Zgłoś
cienmotyla Re: Jak zmienić język? 30.08.06, 20:49 W google karzesz jej szukać zmiany języka w office? Przecież mówi, że sie nie zna. Pomógł bys a nie się wymądrzasz. Gdybym ja wiedziała to bym pomogła, ale ja nawet offica nie mam:D Link Zgłoś
gluby Re: Jak zmienić język? 30.08.06, 21:34 no ja tez nie wieM :p ale moze tez zinstalowac openoffice ktory rowniez obsluguje worda:P Link Zgłoś
beata_ Re: Jak zmienić język? 30.08.06, 23:07 cienmotyla napisała: > a co to ten open office?:P Sprawdź w Google...? ;P Link Zgłoś
szarykot Re: Jak zmienić język? 31.08.06, 09:36 z tego co mi wiadomo, jedyną możliwością jest odinstalowanie office'a angielskiego i zainstalowanie polskiego. Link Zgłoś