karolcia56 13.09.06, 20:23 chodzi mi glownie o to jak dziala,czy sa jakies problemy(slyszalam ze starsze programy i gry nie dzialaja. chodzi mi szczeglnie o wypowiedz osob ktorzy mieli lub maja doczynienia z tym systemem Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: pytanie o linuksa IP: *.static.korbank.pl 13.09.06, 20:44 > slyszalam ze starsze > programy i gry nie dzialaja. A słyszałaś, ze programy Windowsa na Linuksie wcale nie chodzą? Link Zgłoś
m.gregor Re: pytanie o linuksa 13.09.06, 22:35 Mozna, mozna. Cedega/Wine/WineX i uruchomisz wszystko. Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanie o linuksa IP: *.static.korbank.pl 13.09.06, 22:46 > Mozna, mozna. Cedega/Wine/WineX i uruchomisz wszystko. Naprawde wszystko? Bo cos mi sie wydaje, ze nadal sporo programow nie dziala. Sens uzywania Linuksa do odpalania aplikacji z Windowsa jest taki sobie. Albo sie uzywa Linuksa i aplikacji pisanych pod niego + ewentualnie 1-2 na Wine, albo tak naprawde nie chce sie uzywac Linuksa tylko szuka sie damowego WIndowsa(ktorym Linux nie jest). PS. WineX i Cedega to zreszta to samo:) Pewnie chciales dopisac Crossover Office. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: pytanie o linuksa 14.09.06, 07:36 m.gregor napisał: > Mozna, mozna. Cedega/Wine/WineX i uruchomisz wszystko. Co dla ciebie jest wszystko? Link Zgłoś