zeppelinka 08.03.03, 22:37 zainstalowalam sobie programik customax, odpalam worda i... niespodzianka... kombinacja alt+c zamiast dac polska literke odpala customax'a... odinstalowalam programik, ale "ci" dalej nie wchodzi... jakies pomysly?? win98 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Vald Re: brak 'c z kreseczka' ;) IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 12:30 Witaj!! Uruchom instalatora Office wybierz "wykryj,napraw" Powodzenia. Link Zgłoś
zeppelinka Re: brak 'c z kreseczka' ;) 09.03.03, 13:43 OK... wyrazilam sie niejasno, ale z tego jak pisze mozna sie domyslic, ze w operze "ci" tez nie wchodzi... wiec to siedzi gdzies w windowsie... tylko gdzie... nie mam ochoty foramtowac dysku :| Link Zgłoś
Gość: depost Re: brak 'c z kreseczka' ;) IP: 62.233.185.* 09.03.03, 15:54 sprawdź czy masz ustawioną klawiature na polską programisty Link Zgłoś
zeppelinka Re: brak 'c z kreseczka' ;) 09.03.03, 21:41 gdybym nie miala ustawionej klawiatury na polska programisty, to skarzylabym sie na to, ze zamiast z wchodzi mi y, a zamiast y - z. i ze mam problem ze znalezieniem przecinka i kropki... nie byloby mowy o kombinacji alt+c pozdrawaim zeppelinka Link Zgłoś
Gość: vald Re: brak 'c z kreseczka' ;) IP: *.krotoszyn.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 19:14 Witaj ponownie!! Jeśli stało się to w ciągu ostatnich 5 dni spróbował bym przywołać najstarszy rejestr, jeszcze przed zainstalowaniem tego programiku wywołaj" scanreg" i wsaż plik reg do przywrócenia może to coś da. Pzdr. Link Zgłoś
zeppelinka znalazlam rozwiazanie :))))) 09.03.03, 21:45 okazalo sie, ze skrot klawiaturowy odnosil sie nie do programu, tylko skrotu umieszczonego w menu start... a dalej bylo juz tylko z gorki :) wiec moge wreszcie napisać ćććć :)))) pozdrawiam Link Zgłoś