Dodaj do ulubionych

Ruch POlmosu

16.10.11, 17:45
Palikot to nic innego jak odwracacz uwagi grający dla ekipy Tuska. To taka swego rodzaju małpa w tv mająca na celu odwracanie uwagi od spraw gospodarczych, wszak nie da się na dłuższą metę ciągnąć "programu" PiS jest be. Palikot świetnie wypełnia tę lukę głosując de facto jak platforma i próbując jednocześnie pozyskiwać antyklerykalny a także innych środowisk np gejowskich elektorat wykorzystując instrumentalnie te środowiska dla celów politycznych, a przy okazji do swojegn POlmosowego biznesu.
Obserwuj wątek
    • jorge.martinez Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 17:47
      Używający "PO" zamiast "Po", to bezmózdzy nudziarze bez argumentów.
      • yxyx Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 17:56
        Rozumiem że argument jest wówczas gdy "o" jest małe ;o] ...a "intelektualna" gawiedź: hura, hura mamy wreszcie swego przedstawiciela w sejmie :o]
    • pisdole1 Ruch Pedofili w sutannach pod opieka PiSu lepszy? 16.10.11, 18:18
      Kiedy paluchem wskazesz na pedofili w sutannach i kazesz im siedziec a Koscilowi placic ofiarom odszkodowania? katolik to ma byc zawsze ofiara ksiezy pedofilow?
      • yxyx Re: Ruch Pedofili w sutannach pod opieka PiSu lep 16.10.11, 20:55
        A już im wskazuję miejsce w pierdlu obok przekrętów z rządu. Za PiSu przynajmniej i afery kościelne wychodziły na jaw łącznie z ich ubekizacją, a teraz cichutko jak makiem zasiał, dlaczego?? Pedofile nagle wyzdrowiały? Raczej nie. Bo aferzyści u steru nigdy nie podnoszą krzyku o aferach innych środowisk i zamiatają wszystko pod dywan. A jak obrzydzić społeczeństwu takiego niesfornego "psa" co wygrzebuje "trupy" w ogródku (w tym mediom i oddziałujących za ich pośrednictwem różne środowiska)? A no tak że PiS to klechowate świry i psychopaci itd. A kto to teraz i w przyszłości wszystko sfinansuje? Podatnik
    • kzet69 Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 21:06
      yxyx napisał:
      Palikot świetnie
      > wypełnia tę lukę głosując de facto jak platforma

Były już jakieś głosowania z udziałem Ruchu Palikota?
      • yxyx Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 21:14
        no to bardzo trudne do wyobrażenia i jakżesz cholernie nieprawdopodobne, co nie? ;-)
    • don.kichote Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 21:17
      yxyx napisał:

> Palikot to nic innego jak odwracacz uwagi grający dla ekipy Tuska...

Może w tym coś być, ale...
      póki nie ma dowodów na Twoją tezę, Palikota nie skreślam.
      Powiem więcej; nie głosowałem na niego bo nie wydawał mi się wiarygodny ale teraz, trzymam za niego kciuki
      • vladexpat Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 21:37
        don.kichote napisał:

> yxyx napisał:
        >
        > > Palikot to nic innego jak odwracacz uwagi grający dla ekipy Tuska...
        >
        > Może w tym coś być, ale...
        > póki nie ma dowodów na Twoją tezę, Palikota nie skreślam.
        > Powiem więcej; nie głosowałem na niego bo nie wydawał mi się wiarygodny ale ter
        > az, trzymam za niego kciuki
        >
        A ja głosowałem na niego choć jestem przekonany, że jest niewiarygodny. Ale jak mawiają Rosjanie "na bezpticzje i żopa sołowiej". Zresztą wiarygodny polityk to dla mnie oksymoron.
        • don.kichote Re: Ruch POlmosu 16.10.11, 21:50
          vladexpat napisał:

> Zresztą wiarygodny polity
          > k
          to dla mnie oksymoron.

Co by tu o "wiarygodności" polityków nie mówić, to "Januszek" i tak mistrza świata w tej konkurencji mieć będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka