Gość: esQ IP: *.aster.pl 10.10.06, 14:30 Mam pytanie czy ktos sie orientuje gdzie moge dostac gniazdo, ktore rozdziela sygnal z kablowki na TV, R, DATA sa tam jakies filtry itp. Mam problem ze znalezieniem czegos takiego albo zle szukam :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość Re: Gniazdo multimedialne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 16:42 zwykły rozdzielacz na TV i radio. Funkcje DATA (pewnie chodzi Ci o sygnał internetu) spełnia wyjście TV. Nie trzeba specjalnego rozdzielacza "data" Link Zgłoś
Gość: korben Re: Gniazdo multimedialne IP: 82.139.35.* 10.10.06, 18:17 Głupoty gadasz DATA to jest gniazdo przez które przechodzi sygnał zwrotny. Link Zgłoś
qandre Re: Gniazdo multimedialne 10.10.06, 17:39 www.telmor.pl/WK/Karta?gr=45&deal=Telmor Plus kilka innych modeli tego producenta: www.telmor.pl/WK/Main?gr=128&deal=Telmor Link Zgłoś
Gość: esQ Re: Gniazdo multimedialne IP: *.aster.pl 10.10.06, 20:13 Znalazlem cos co bardziej by mi odpowiadalo ze wzgledu na montaz... www.satel.com.pl/pl/index.php?action=katalog/produkcja&id=gar_tvp9_rs5_d Pozostaje mi jeszcze znalezienie sklepu, ktory zajmuje sie sprzedaza... Link Zgłoś
m.gregor Re: Gniazdo multimedialne 10.10.06, 21:26 Najlatwiej chyba bedzie zadzwonic do firmy SATEL i zapytac sie gdzie mozna kupic ich gniazda... Link Zgłoś