Dodaj do ulubionych

Najlepszy laptop

25.10.06, 21:14
Jestem przed kupnem laptopa, czy ktoś mógłyby mi pomóc w wyborze najlepszego
w rozsądnej cenie(do 3500)? Nadmienię, że komputer potrzebny jest mi do pracy
oraz do małych przyjemności - filmy, zdjęcia;) Bardzo proszę o pomoc, dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ntbk junkie zdecyduj co jest ważniejsze IP: *.chello.pl 25.10.06, 22:40
      dobra obudowa czy dobre bebechy
      • Gość: danoos2 Re: zdecyduj co jest ważniejsze IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.10.06, 15:31
        Ważniejsze bebechy;)
        • Gość: ntbk junkie acer, f-s amilo IP: *.chello.pl 26.10.06, 19:12
          przejrzyj dokładnie ofertę acera i fujitsu-siemens amilo, te marki powinny być
          najtańsze, tzn. za daną kwotę będziesz miał najlepszą konfigurację.

ew. porównaj jeszcze toshiba sat a100 ale one są już droższe.

z bebechów warto szukać jak najlepszej karty graficznej i ważne, żeby procesor
          był core duo. resztę się łatwo wymienia.
          • Gość: danoos2 Re: acer, f-s amilo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.10.06, 21:54
            co to jest core duo - nie mam pojęcia co to znaczy jak mógłbyś przybliżyć
            laikowi ta terminologie byłbym bym happy ;)
          • danoos2 Re: acer, f-s amilo 26.10.06, 21:55
            co to jest core duo ;)
            • Gość: ntbk junkie procesor, następca pentium m IP: *.chello.pl 27.10.06, 17:44
              warto kupić laptopa z takim procesorem (a nie: celeron - nędzny, turion - mało
              dostosowany do laptopów czy pentium m - przestarzały)

przejrzyj archiwum, ew. popytaj na forum.laptopy.info.pl
    • Gość: Reader uzyj wyszukiwarki forum (!) /nt IP: *.ericsson.net 26.10.06, 07:42
      • marex59 Re: uzyj wyszukiwarki forum (!) /nt 26.10.06, 11:11
        Za tą cenę można kupić jedynie stndartowy laptop bez fajerwerków natomiast
        jeśli chcesz bardzo dobry to trzeba wyłożyć min. 10000 zł. Tu masz dużą
        ofertę
        www.ceneo.pl/_01_ScategoryID=58+searchText=+inDesc=False+minPrice=0+maxPrice=3500+resPage=False.htm
        • iberia30 Re: uzyj wyszukiwarki forum (!) /nt 26.10.06, 19:46
          marex59 napisał:

> Za tą cenę można kupić jedynie stndartowy laptop bez fajerwerków natomiast
          > jeśli chcesz bardzo dobry to trzeba wyłożyć min. 10000 zł. Tu masz dużą
          > ofertę

czlowieku jakiego Xksinskiego stac na kupno kompa za 10 tys. jak najnizsza
          krajowa to 800 zl????
          • Gość: Greg Re: uzyj wyszukiwarki forum (!) /nt IP: 212.76.40.* 26.10.06, 21:01
            > czlowieku jakiego Xksinskiego stac na kupno kompa za 10 tys. jak najnizsza
            > krajowa to 800 zl????
            >
            To już inna sprawa - mocne laptopy niestety tyle kosztują (tylko jak ktoś chce
            mieć sprzęt do gier, to powinien kupić stacjonarkę, ale przecież laptop
            jest "dżezi"...).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka