Dodaj do ulubionych

Daemon 3.47 HELP ME.

28.10.06, 08:04
Mam malutki problem, niewiem jak srworzyć obraz płyty w tym programie. Mam te pliki na dysku, lub na płycie, wiem jak zamontowac obraz płyty ale niewiem ja go zrobic. pomocy, moze jest ktos taki miły i mi powie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: werty Re: Daemon 3.47 HELP ME. IP: *.31.radom.pilicka.pl 28.10.06, 08:23
      Daemon Tools nie umożliwia tworzenia obrazów, tylko potrafi z nich korzystać; do tworzenia obrazów slużą np. programy Nero, Alcohol, ogólnie program do nagrywania płyt potrafi zrobić jej obraz na dysku.
      • jadzias0 Re: Daemon 3.47 HELP ME. 28.10.06, 08:31
        DZIEKI, prówołałam z Nero Stert Smart i niewidze takiej opcji, moze wiesz gdzie ona jest?
        • Gość: werty Re: Daemon 3.47 HELP ME. IP: *.31.radom.pilicka.pl 28.10.06, 08:54
          W Nero uaktywnij ImageDrive, wybierz jako napęd docelowy, nagrywanie przebiegnie identycznie jak na nagrywarce, tylko po drodze program zapyta o miejsce na dysku, gdzie ma zapisać obraz. Nie pamiętam, czy ImageDrive nie jest zawsze dostępny w liście napędów, nie używam Nero od jakiegoś czasu, może wypowie się ktoś, kto jest na bieżąco.
          • mar_nn Re: Daemon 3.47 HELP ME. 28.10.06, 20:22
            W Nero Start Smart musisz w tym okienku najechac na "Kopiuj i utwórz kopię" i
            tam jest opcja "Nagraj obraz na dysk".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka