Dodaj do ulubionych

Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!!

IP: *.csk.pl 27.12.06, 17:42
Mam problem z internetem. Kiedy otwieram niektóre strony (m.in. wp.pl,
fora.pl) pojawia się okienko "Wystąpił błąd... Wyślij raport / Nie wysyłaj".
Ostatnio, przy stronie fora.pl znów się pojawiło i spisałem tym razem
sygnaturę błędu:

AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2800.1106 ModName: mshtml.dll
ModVer: 6.0.2800.1106 Offset: 00035bef

Jakiś czas temu pojawiało się to przy gazeta.pl ale już nie. Jestem w tym
zielony, to dla mnie czarna magia. Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: 84.38.160.* 28.12.06, 09:57
      Jakiej przeglądarki używasz? Spróbuj odinstalować wyczyścić wszystkie ustawienia
      i zainstalować na nowo.
      • Gość: a pudzież ty Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.csk.pl 28.12.06, 10:33
        czyli może to mieć związek z przeglądarką?? mam IE 6.0.2800
        • gluby Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! 28.12.06, 10:45
          zainstaluj firefoxa
          • Gość: a pudziez ty Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.csk.pl 28.12.06, 10:47
            A czy nie stanowi problemu to, że mam windowsa 98 a nie xp?
            • Gość: tak Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 10:48
              nie
    • Gość: a pudzież ty Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.csk.pl 28.12.06, 13:54
      no dobra, dajmy na to, że odinstaluję, a skąd wezmę spowrotem, żeby
      zainstalować?
      • gluby Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! 28.12.06, 13:58
        no zainstaluj firefoxa . jest podobny do ie 7 a nawetlepszu
        • Gość: a pudzież ty Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.csk.pl 28.12.06, 14:48
          ok, ściągam, ale mam pytanko: Czy można mieć na kompie i móc używać obu
          przeglądarek?? (ie 6.0 na win98 oraz firefox) Chodzi mi o to, czy jak
          zainstaluje firefoxa to czy nie stracę ie??
          • krzysztofsf Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! 28.12.06, 14:51
            Gość portalu: a pudzież ty napisał(a):

> ok, ściągam, ale mam pytanko: Czy można mieć na kompie i móc używać obu
            > przeglądarek?? (ie 6.0 na win98 oraz firefox) Chodzi mi o to, czy jak
            > zainstaluje firefoxa to czy nie stracę ie??

Mozna nawet wiecej.
            Przegladarki sie pytaja, czy ma (aktualni euruchamiana) byc domyslna - i tyle.
            W czesci programow trzeba w opcjach pozmieniac, zeby domyslnie linki otwieraly INNA przegladake niz IE, a czesc programow sama kieruje sie, tym, co aktualnie jest domyslna przegladarka systemowa.
            Czyli np. ustawiasz przy pierwszym uruchomieniu Opere jako domyslna - i masz spokoj z IE, dio czasu az otworzysz go klepnieciem w ikone - wtedy on sie spyta, czy ma byc domyslny.
    • Gość: a pudzież ty Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.csk.pl 28.12.06, 15:06
      coś mi ten FIREFOX 2 nie wchodzi (po ściągnięciu po prostu się nie włącza)
      pisze, że "file is corrupted", a ja przecież normalnie ściągam z oficjalnej
      strony: czy nie jest to wina systemu? bo na stronie Mozilla pisze w zalecanych
      wymaganiach xp, a 98 jest w minimalnych tylko. Pomóżcie!!!
      • krzysztofsf Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! 28.12.06, 15:15
        www.opera.com/download/
      • Gość: K Re: Problem z internetem !!! Proszę o POMOC!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.06, 15:16
        Pewnie twój komputer jest zawirusowany, wejdź na stronę kaspersy i spróbuj zeskanować komputer online, lub ściągnij próbną wersję. Jak nie pomoże to reinstalacja systemu. Jak będą dalej problemy to twój sprzęt uległ awarii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka