Dodaj do ulubionych

program do wycinania fragmentów filmów divx,dvd..

12.01.07, 21:57
Jak w temacie,
Czy poleciłby ktoś jakiś darmowy program,przy pomocy którego mógłbym wyciąć fragmenty z filmów?
z góry dziękuję za informację
Pozdrawiamm.
m.
Obserwuj wątek
    • neder Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 12.01.07, 22:11
      windows media player

pzdr
      • marpha Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 13.01.07, 10:46
        moze jakieś dodatkowe wskazówki?
        nie wiedzę tam takich opcji...(?)
        Najprościej ,chodzi o to jak obciąć początek i koniec zostawiając środek.
        z góry dzięki
        M.
        • gluby Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 13.01.07, 11:39
          google.pl
        • Gość: ret Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d IP: *.retsat1.com.pl 13.01.07, 12:41
          Windows movie maker.
      • olsenpl Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 13.01.07, 12:43
        Neder trollu ,zamiast wypisywać brednie kup sobie instrukcję gry ,,Bierki” i
        pograj razem ze swoimi kolegami z piaskownicy :D . Powracając do tematu :
        osobiście do tego celu używam programu VirtualDub .Opis tego programu
        znajdziesz na stronce
        republika.pl/virtualdub
        • neder Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 13.01.07, 12:49
          widzę, że zgralismy się w czasie. Rozumiem, że Ty nigdy sie nie mylisz. Ukłony.

pzdr
      • neder Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 13.01.07, 12:43
        > > windows media player

taaaaaaaaaaaa dopiero teraz przeczytałam co napisałam. Sorry. Chodziło mi
        oczywiście o windows movie maker.

pzdr
        • Gość: a.s.s. Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.07, 12:57
          Dorzuce programik MPEGScissor , jest bezplatny a prosty w obsludze:
          files.ilgattaccio.org/software/windows/media/?C=S;O=A
        • Gość: Sławek62 Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d IP: *.klaudyny.waw.pl 13.01.07, 12:57
          Free
          Divix- Virtualdub
          DVD - Nero Recode(7), DVD Shrink
        • Gość: marpha Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d IP: *.petrus.com.pl 13.01.07, 13:47
          jasne.
          sciągnę i zobacze jak to działa.
          dziękuję
          pozdrawiam
          m.
        • marpha Re: program do wycinania fragmentów filmów divx,d 13.01.07, 13:48
          jasne.
          sciągnę i zobacze jak to działa.
          dziękuję
          pozdrawiam
          m.
      • marpha wmm-pytanie 13.01.07, 16:13
        Zainstalowalem tego windows moovie makera.
        Niestety odmawia wspołpracy z większoscia plikow video które mu wrzucam.
        A są to różnepliki takie jak filmy z aparatu, jakies filmy z sieci ,filmy przegranze z vhs etc.Coś tam czasem otwiera ale wiekszość nie.Nie wiem gdzie sprawdzic co ta aplikacja otwiera..być może w gdzies są do ustawienia opcje programu?
        Podobne problemy mam z polecanym na forach VirualDub...

Z góry bardzo dziękuję za podowiedzi.
        pozdrawiam
        m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka