nuova 10.02.07, 21:05 Czy ja dobrze trafiłam? chcę żeby ktoś wytłumaczył mi parę wątpliwości dotyczących gg??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
heart_of_ice Re: Gadu Gadu 10.02.07, 21:10 napisz, jakie to watpliwosci, to zobaczymy:) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Link Zgłoś
nuova Re: Gadu Gadu 10.02.07, 21:18 Generalnie chodzi mi o to, czy ktoś z zagranicy, z kim gadam na gg może nie widzieć mojego opisu? (doddam, ze ta osoba nie mówi po polsku, ale ma polską wersję gg; czytaj: nie umie się nią za dobrze posługiwać) Link Zgłoś
mikaas3 Re: Gadu Gadu 10.02.07, 21:46 to zależy co macie w opcjach. on może mieć nie pokazuj opisów, Ty możesz mu zablokować swój opis, jeszcze kilka fajnych opcji w powersie:) Link Zgłoś
nuova Re: Gadu Gadu 10.02.07, 21:54 mikaas3 napisała: > to zależy co macie w opcjach. on może mieć nie pokazuj opisów, Ty możesz mu > zablokować swój opis, jeszcze kilka fajnych opcji w powersie:) hehe, moze tak być jak mówisz, ale mocno w to wątpie, bo on nie zna polskiego i nawet nie umiał usunąć kontaktu z listy :/ Ja nie mam zablokowanego jeso opisu ani tym bardziej kontaktu. Dzieki za pomysły ;) Link Zgłoś
t-800 Re: Gadu Gadu 10.02.07, 22:06 gg.wiadomosc.info/index.php?s=&cid=1&mod=catalog&rid=2626&code=rid Link Zgłoś