heler73 22.03.07, 14:49 Linux rulez, nie to co ten chłam ehelpdesk.pl/aktualnosci-helpdesk-komputery/komputery-helpdesk/photosop_czy_vista,_czyli_jedno_albo_drugie.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
rootol Re: hehe kolejna wtopa VIŚTY 22.03.07, 18:57 > Linux rulez, nie to co ten chłam Nie wiem czy coś przeoczyłem, ale Adobe chyba nie wydał wersji linuksowych opisywanych aplikacji (popraw mnie jeśli się mylę) więc oświeć mnie czemu podany news ma być przykładem wyższości linuksa. pzdr, rootol Link Zgłoś
saksalainen bezposrednio nie, ale 22.03.07, 22:52 przez Wine: frankscorner.org/index.php?p=graphics Link Zgłoś
rootol Re: bezposrednio nie, ale 23.03.07, 19:56 > przez Wine: Bądźmy poważni. Podchodząc do sprawy w ten sposób równie dobrze można pod Vistą zainstalować VMware i używać xp do produktów adobe. A tak na marginesie proponuję poczytać na forach jakie problemy mają ludzie z PS instalowanym przez wine. To, że program się uruchamia i można fajnego screenshota zrobić nie jest równoznaczne z komfortową pracą. pzdr Link Zgłoś
olpc Re: bezposrednio nie, ale 23.03.07, 20:31 Komfort, to rzecz gustu, a o guście się nie dyskutuje. Link Zgłoś
rootol Re: bezposrednio nie, ale 24.03.07, 01:00 > Komfort, to rzecz gustu, a o guście się nie dyskutuje. Komfort w przypadku programu za który się płaci 3000 pln to nie jest rzecz gustu. To jest sytuacja kiedy wszystkie opcje działają tak jak powinny, a użytkownik nie zastanawia się co ile minut robić save'a żeby nie stracić swojej pracy. Link Zgłoś