Dodaj do ulubionych

Film z fotkami

07.04.07, 14:56
Widzę często na you tube filmiki"takie prezentacje" z muzyką w tle. Często
zawierają same foty. Zmierzam do tego. W jakim programie robić coś takiego,
żeby otrzymać efekt "zbliżającej" lub "oddalającej" się fotografii.
np. www.youtube.com/watch?v=0jADzlKsS9c
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Film z fotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 15:24
      www.photo-to-dvd.com/download/photo2dvd-download.php
      • qrodek1 Re: Film z fotkami 07.04.07, 15:25
        Dzięki serdeczne :)
    • Gość: zuza112 Re: Film z fotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 21:38
      podłączę się pod wątek... chciałam zamieścić wykonaną w photo2dvd prezentację
      na you tube, niestety nie potrafię tego zrobić, pojawia się komunikat o
      nieprawidłowym formacie pliku. Pomóżcie proszę, jestem zupełnie zielona w tej
      kwestii...
      • mati2580 Re: Film z fotkami 21.06.07, 07:54
        Witaj

ponizej wklejam info ktore znalazlem na stronie Youtube.pl - moglabys dodac
        jeszcze z jakim rozszerzeniem masz problem :):

Błąd (nieprawidłowy format pliku)

Ten komunikat oznacza, że typ pliku filmu wideo nie jest obsługiwany przez
        naszą witrynę. Serwis YouTube obecnie nie akceptuje plików w formacie Flash
        (.flv). Można użyć innego oprogramowania niż dostarczone z kamerą, takiego jak
        Windows Movie Maker (wchodzącego w skład każdej instalacji systemu Windows) lub
        Apple iMovie. Film wideo można otworzyć w jednym z tych programów, a następnie
        zapisać go jako plik .avi, .mpg, .wmv lub .mov, dzięki czemu będzie możliwe
        przesłanie takiego filmu bez problemu.

Pozdrawiam serdecznie
        mati
        • zuza112 Re: Film z fotkami 21.06.07, 11:03
          problem polega na tym, że chcę umieścić na you tube prezentację multimedialną,
          a nie film. Ściągnęłam program photo2dvd, na którym zrobiłam prezentację, ale
          nie można jej zapisać w żadnym z wymaganych formatów. nie wiem nawet czy to
          jest wogóle możliwe żeby taką prezentację zapisać w innym formacie. Kurcze,
          naprawdę jestem zielona, ale tak sie uparłam, że MUSZĘ to zrobić. Kombinuję
          więc jak mogę, ale poruszam się raczej po omacku...moja intuicja jednak (jak
          widać) na niewiele się zdaje ;)
          • Gość: ala Re: Film z fotkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:18
            a nie prościej było użyć Power Pointa ???
            twoje warunki (efekty+muzyka) spełnia
            • Gość: ala sorki - wcześniejsza uwaga niezasadna :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:25
              nie doczytałam, że chcesz to przesłać na youtbe :))
              • Gość: ala przekonwertować prezentację na film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:41
                znalazłam stronkę z róznymi konwerterami
                www.avi-converter.net/AVI/avi_mpeg_to_vcd_dvd.html
                może coś znajdziesz :))
                powodzenia
    • Gość: zuza112 Re: Film z fotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:08
      Prezentację (film) zrobiłam w Movie Makerze i z przesłaniem jej na youtube nie
      było problemu :) dzięki za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka