gmx3 28.04.07, 22:55 mam propozycje zakupu Laptopa z AMD a nie z Intele'em czy jest różnica chciałem kupić Intel Core Duo a propozycje mam: AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-52 prosze o porade Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: niktabc@vp.pl Re: INTEL a AMD IP: *.toya.net.pl 28.04.07, 23:34 ja lubie AMD ale opinie są podzielone:) jeśli nie szukasz sprzętu do zawodowej obróbki filmu ale do codziennej pracy - POLECAM Link Zgłoś
Gość: Ktoś XYZ Re: INTEL a AMD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 08:01 Gość portalu: niktabc@vp.pl napisał(a): > jeśli nie szukasz sprzętu do zawodowej > obróbki filmu... To nie kupowałby do tego biurowego laptopka ! :) Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: INTEL a AMD IP: *.toya.net.pl 29.04.07, 23:34 pytanie było o intel a Turion nie było ceny ani przeznaczenia podanego niektórzy "filmowcy" używają laptopów do prezentacji materiału - tu lepiej sprawdzi sie intel do codziennej pracy wole AMD Link Zgłoś
Gość: K4 Re: INTEL a AMD IP: *.acn.waw.pl 29.04.07, 00:06 > mam propozycje zakupu Laptopa z AMD > a nie z Intele'em czy jest różnica Jeśli nie wiesz jaka jest różnica tzn, ze obojętnie co weźmiesz będzie ok. Link Zgłoś
tswiercz Re: INTEL a AMD 29.04.07, 10:27 Jeżeli analogiczny zestaw oparty na c2d jest znacznie droższy, to bierz X2. Na X2 mniej pociągniesz na baterii. Link Zgłoś
Gość: Windows® Re: INTEL a AMD IP: *.sdl.vectranet.pl 29.04.07, 10:40 tzn wiecej bierze prądu ? tak +/- ile % ? różnica ok 400 zł Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: INTEL a AMD IP: *.toya.net.pl 29.04.07, 23:36 nie bierze wcale tak dużo prądu - AMD znacznie obniżyło pobór mocy w nowych prockach!! to wysokie zużycie to już bardziej MIT (dotyczy pierwszych AMD X2) niż aktualna informacja a % zależy od konkretnych modeli i ich baterii. Link Zgłoś