Gość: ania IP: *.crowley.pl 25.05.07, 22:19 Przez przypadek usunęłam sobie ikonkę 'moj komputer' z pulpitu :( W koszu jej nie ma. Wie ktoś może jak tą ikonkę spowrotem pprzywrócic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
39nick Re: Pomocy!! 25.05.07, 22:29 zainstalowac system na nowo! start-prawym przyciskiem na mój kom itd Link Zgłoś
oby.watel Re: Pomocy!! 25.05.07, 22:33 Tam w Windows, w menu Start jest Pomoc. Widocznie prościej jest pisać na forum niż sprawdzić pod samym nosem. A tam, w tej pomocy, to oni napisali: Jeśli ikony Mój komputer, Moje dokumenty, Moje miejsca sieciowe i ikona programu Internet Explorer nie są jeszcze wyświetlane na pulpicie, można je dodać w oknie dialogowym Właściwości: Ekran. Należy otworzyć aplet Ekran, a następnie na karcie Pulpit kliknąć przycisk Dostosuj pulpit, aby dodać te ikony. Link Zgłoś
greene3 Re: Pomocy!! 25.05.07, 22:39 Można też prościej - w menu Start kliknąć prawym przyciskiem myszy na Mój Komputer i zaznaczyć "pokaż na pulpicie" Link Zgłoś
beata_ Re: Pomocy!! 25.05.07, 23:42 greene3 napisała: > Można też prościej - w menu Start kliknąć prawym przyciskiem myszy na Mój > Komputer i zaznaczyć "pokaż na pulpicie" Hi, hiiii... pod warunkiem, że ma się "Mój komputer" w menu Start :-)) Ja na przykład nie mam... Link Zgłoś
Gość: Sójka Re: Pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 00:32 beata_ napisała: > greene3 napisała: > > > Można też prościej - w menu Start kliknąć prawym przyciskiem myszy na Mój > > > Komputer i zaznaczyć "pokaż na pulpicie" > > Hi, hiiii... pod warunkiem, że ma się "Mój komputer" w menu Start :-)) > Ja na przykład nie mam... > No to żałuj,to piękne uczucie mieć "Mój komputer" w menu start.hihiihii Link Zgłoś
beata_ Re: Pomocy!! 26.05.07, 03:15 Gość portalu: Sójka napisał(a): > No to żałuj,to piękne uczucie mieć "Mój komputer" w menu start.hihiihii Nie żałuję - własnoręcznie "Mój komputer" stamtąd wywaliłam - to jest dopiero piękne uczucie! :-) Link Zgłoś
Gość: werty Re: Pomocy!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 26.05.07, 06:02 Kliknij na pulpicie prawym przyciskiem myszy, wybierz "właściwości", zakładkę "Pulpit", naciśnij przycisk "Dostosuj pulpit", dalej chyba już jasne. Link Zgłoś
wampir35 Re: Pomocy!! 26.05.07, 17:43 Najprościej, to w menu start nacisnąć ikonkę lewym przyciskiem i trzymając przeciąnąć na pulpit. Link Zgłoś
Gość: agawi Re: Pomocy!! IP: *.swarzedz.inotel.pl 26.05.07, 17:55 Mam ten sam problem. Próbuję wszystkich waszych metod i pulpit jest pusty, ponieważ wcześnie zmieniłam jakieś ogólne zasady ustawienia pulpitu. Nawet najprostszy sposób polegający na otworzeniu menu Start i przeciągnięciu ikonki lewą stroną myszy na pulpit, nie działa. Pojawia się wtedy napis:Ten plik juz istnieje,czy chcesz zamienić na nowy? Odpowiadam :tak. A pulpit jest wciąż pusty. Proszę o pomoc, a nie złośliwe uwagi.Z góry dziękuję. Link Zgłoś
Gość: agawi Re: Pomocy!! IP: *.swarzedz.inotel.pl 26.05.07, 18:00 Udało się! Pomogła mi rada greene3. Dziękuję! Link Zgłoś
oby.watel Re: Pomocy!! 26.05.07, 18:03 Jak sobie wyobrażasz pomoc bez złośliwych uwag? Ikony na pulpicie są, tylko czymś zasłoniete. Spróbuj zdjąć w ustawieniach wszystkie tapety, obrazki itp. Windows czasem potrafi sam z siebie namieszać nieżle. Link Zgłoś