Dodaj do ulubionych

Co " przymula" OPERE ??

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:51
Mam Opere 703, win98se, Duron900. Na niektórych stronach Opera chodzi dobrze, a na niektórych, zanim się otworzy "wisi" ponad pół minuty. O co tu chodzi? Moze trzeba cos dograć? Może inna przegladarka? Poradzcie..
Obserwuj wątek
    • Gość: ceti Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 22:52
      my.opera.com/forums/forumdisplay.php?s=58f9e5f09ab2e6c53722a49cde98350d&forumid=60 to pytanie padalo juz tam parokrotnie
      • Gość: Troll Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:09
        Gość portalu: ceti napisał(a):

> my.opera.com/forums/forumdisplay.php?s=58f9e5f09ab2e6c53722a49cde98350d&forumid=60 to pytanie padalo juz tam parokrotnie

No tak, dzieki, ale tam pisze "Wyczyść cache i zmniejsz wartości odnośnie wpisanych adresów i odwiedzonych stron."
        A ja niestety jestem takim laikiem, ze za Chiny nie wiem o co chodzi i jak sie do tego zabrac....

Pomocy
        • Gość: mysle Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.03, 23:14
          Gość portalu: Troll napisał(a):

> No tak, dzieki, ale tam pisze "Wyczyść cache i zmniejsz wartości odnośnie wpisanych adresów i odwiedzonych stron."
          > A ja niestety jestem takim laikiem, ze za Chiny nie wiem o co chodzi i jak sie
          > do tego zabrac....
          >Pomocy

Plik-preferencje-historia i cache=tam sa ustawienia do tego tzn.wyczysc wpisane adresy,odwiedzone,przechowywanie obrazkow,zdjec itp(czyli cache4 w operze)
          w razie problemow krzyknij a jutro Ci odpisze oki?
          • Gość: Troll Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 00:52
            Gość portalu: mysle napisał(a):

> Gość portalu: Troll napisał(a):
            >
            > > No tak, dzieki, ale tam pisze "Wyczyść cache i zmniejsz wartości odnośnie
            > wpisanych adresów i odwiedzonych stron."
            > > A ja niestety jestem takim laikiem, ze za Chiny nie wiem o co chodzi i jak
            > sie
            > > do tego zabrac....
            > >Pomocy
            >
            > Plik-preferencje-historia i cache=tam sa ustawienia do tego tzn.wyczysc wpisane
            > adresy,odwiedzone,przechowywanie obrazkow,zdjec itp(czyli cache4 w operze)
            > w razie problemow krzyknij a jutro Ci odpisze oki?

Dzieki... znalazlem :), a na razie opera 7.11 chodzi ok i wszystko jest ok. Jakbys wiedzil na moje pytanie jest o nagrywarce - niedaleko. Mam problem i nie wiem jak sie za to zabrac...

Dzieki :)))
        • Gość: mysle Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.03, 23:17
          zapomnialem napisac-
          www.mojaopera.prv.pl -tam znajdziesz wszystkie rady i dla poczatkujacych i dla zaawansowanych a takze odnosniki do innych stron o wielu wersjach opery.
          pozdr;
    • Gość: mysle Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.03, 23:10
      Ogolnie 7,03 byla najmniej lubiana przeze mnie i najczesciej sie wieszala-wolalem juz 6,05.Przesiadz sie na 7,11-jest juz po polsku i dziala szybciej:-)
      pozdr;
      • Gość: Troll Re: Co ' przymula' OPERE ?? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:21
        Gość portalu: mysle napisał(a):

> Ogolnie 7,03 byla najmniej lubiana przeze mnie i najczesciej sie wieszala-wol
        > alem juz 6,05.Przesiadz sie na 7,11-jest juz po polsku i dziala szybciej:-)
        > pozdr;

Kurcze, dzieki.... jak na razie 7.11 chodzi jak burza !!
        Zobaczymy co bedzie dalej... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka