Dodaj do ulubionych

pomocy...mam problem z laptopem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:49
prosze o pomoc bo nie wiem co robic wyskoczyl klawisz litery N nie moge go
wlozyc czy to da sie naprawic?nie wiem co robic jestem zalamana bo mam go
dopiero pol roku w dodatku zginela mi chyba jedna czesc koszmar
Obserwuj wątek
    • wampir35 Re: pomocy...mam problem z laptopem 05.06.07, 05:05
      Jeśli masz go pół roku, to się nie załamuj. Na pewno jest na gwarancji.
      • m.gregor Re: pomocy...mam problem z laptopem 05.06.07, 07:00
        A gwarancja oczywiscie obejmuje uszkodzenia mechaniczne...
        • wampir35 Re: pomocy...mam problem z laptopem 05.06.07, 08:46
          Oczywiście. Te, których nie spowodował uzytkownik przez a) podawanie obiadu na
          kompie b) używania go w charakterze tam-tamu c) udział w zawodach w
          rodzaju "kto rzuci najdalej swoim laptopem".
          Zakładam, że literka nie wyskoczyła z klawiatury z winy autorki posta, bo
          trudno coś takiego spowodować normalnie użytkując komputer. Ale mogę się mylić.
          • m.gregor Re: pomocy...mam problem z laptopem 05.06.07, 10:17
            Czytales kiedys gwarancje od notebook'a? Bo wydaje mi sie ze nie...I zapewniam
            Cie ze "wylatanie" klawisza nie podlega gwarancji...
            • Gość: sprawiedliwy Re: pomocy...mam problem z laptopem IP: *.wroclaw.mm.pl 06.06.07, 06:29
              m.gregor napisał:

> Czytales kiedys gwarancje od notebook'a? Bo wydaje mi sie ze nie...I zapewniam
              > Cie ze "wylatanie" klawisza nie podlega gwarancji...

Jasne bo WSZYSTKIE notebooki mają taką samą gwarancję albo m.gregor zna je
              WSZYSTKIE.
              Doskonale wiesz, że gadasz głupoty więc czym prędzej przeproś. Tym bardziej że
              ja mam dowód!
        • Gość: sprawiedliwy Re: pomocy...mam problem z laptopem IP: 80.68.236.* 05.06.07, 11:49
          Spoko:) mam Asusa i tez mi wyskoczył klawisz. Pani w serwisie powiedziała że to
          nie jest niespotykane i na gwarancji wymienili mi CAŁĄ klawiaturę na NOWĄ
          • Gość: niktabc@vp.pl Re: pomocy...mam problem z laptopem IP: *.toya.net.pl 06.06.07, 00:43
            zależy od modelu i tego jak nastąpiło uszkodzenie - nieraz sie uda szczególnie w
            markowym sprzęcie ( ASUS itp)

za to tanizna marketowa typu ARISTO, ACER, ECS - nie wierze w powodzenie reklamacji
    • wampir35 Re: pomocy...mam problem z laptopem 06.06.07, 03:29
      M.gregor, zawsze czytam gwarancje, jestem po prawie. Wyluzuj i nie strasz ludzi
      niepotrzebnie. Taką awarię na pewno naprawią, chyba że to rzeczywiście tani
      szajs.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka