Gość: jur.b. IP: *.chelmnet.pl 17.06.03, 10:33 Mam problemy z odtwarzaniem filmow na kompie . Nie pomagaja kodeki . Czy moze to miec zwiazek z procesorem ( c-366) ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dgh Re: vcd IP: *.radio.com.pl 17.06.03, 12:27 nie. co vcd wystarczy ok. 166MHz. Może masz bardzo wolny cd-rom, albo wyłączony kanał DMA dla cd romu. Ale najpierw wyłącz wszystkie progr. działające w tle windowsa. Nie chcę z Ciebie robić debila, ale może mylisz VCD z DivX-em? Link Zgłoś
Gość: jur.b. Re: vcd IP: *.chelmnet.pl 17.06.03, 14:02 Gość portalu: dgh napisał(a): > nie. co vcd wystarczy ok. 166MHz. Może masz bardzo wolny cd-rom, albo wyłączony > > kanał DMA dla cd romu. Ale najpierw wyłącz wszystkie progr. działające w tle > windowsa. Nie chcę z Ciebie robić debila, ale może mylisz VCD z DivX-em? Moj cd-rom to lg 52x , a problem polega na tym , ze obraz nie nadaza za dzwiekiem. Link Zgłoś
Gość: dfg Re: vcd IP: *.radio.com.pl 18.06.03, 10:30 w video-cd to bardzo dziwne. nadal nie napisałeś, czy nie chodzi przypadkiem o DivX-a. Jeśli tak, to normalka: 366, to troche za mało. Ale możesz próbować użyć playerów, które wyłączają częśc funkcji najbardziej obiążających procesor: wygładzanie obrazu itd. Link Zgłoś