Gość: Ytek IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 10:53 Kupilem sluchawki z mikrofonem i mikrofon dziala ok ale nie slysze głosu z kompa karte mam zintegrowaną. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: Słuchawki problem IP: *.escom.net.pl 16.07.07, 11:25 Podlaczyles do wlasciwego gniazda? Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Słuchawki problem IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 12:09 Na pewno? Gdzie się ono znajduje? Powinieneś wpiąć wtyk słuchawek zamiast głośników. Link Zgłoś
Gość: Ytek Re: Słuchawki problem IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 14:04 zamiast głośników tak, ale to za każdym razem bym musiał bawić sie w przepinanie wtyczek dlatego chciałem podlaczyc w inne miejsce. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Słuchawki problem IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 14:25 To znaczy? Jeśli tego "innego miejsca" (domyślam się, że chodzi o gniazdka z przodu obudowy) nie masz podłączonego do karty dźwiękowej (kabelkiem wewnątrz obudowy, o ile karta ma wewnętrzne złącze pinowe lub też po prostu przedłużaczem mini-jack - takie rozwiązanie widziałem w starszych obudowach - po prostu podłączało się kable od przedniego panelu do złącz mini-jack na karcie dźwiękowej), to będziesz musiał bawić się w przepinanie wtyczek... Link Zgłoś
jap_1 Re: Słuchawki problem 16.07.07, 17:21 Gość portalu: Ytek napisał(a): > ... dlatego chciałem podlaczyc w inne miejsce. Masz pecha. To inne miejsce jest pewnie do czegoś innego, niż słuchawki. Takie coś sobie kup: www.allegro.pl/item212477189_rozgal_do_sluch_i_glosn_maly_jack_gold_289.html Link Zgłoś