Dodaj do ulubionych

Słuchawki problem

IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 10:53
Kupilem sluchawki z mikrofonem i mikrofon dziala ok ale nie slysze głosu z kompa karte mam zintegrowaną.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Słuchawki problem IP: *.escom.net.pl 16.07.07, 11:25
      Podlaczyles do wlasciwego gniazda?
      • Gość: Ytek Re: Słuchawki problem IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 11:57
        tak
        • Gość: Greg Re: Słuchawki problem IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 12:09
          Na pewno? Gdzie się ono znajduje? Powinieneś wpiąć wtyk słuchawek zamiast
          głośników.
          • Gość: Ytek Re: Słuchawki problem IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 14:04
            zamiast głośników tak, ale to za każdym razem bym musiał bawić sie w przepinanie wtyczek dlatego chciałem podlaczyc w inne miejsce.
            • Gość: Greg Re: Słuchawki problem IP: *.acn.waw.pl 16.07.07, 14:25
              To znaczy? Jeśli tego "innego miejsca" (domyślam się, że chodzi o gniazdka z
              przodu obudowy) nie masz podłączonego do karty dźwiękowej (kabelkiem wewnątrz
              obudowy, o ile karta ma wewnętrzne złącze pinowe lub też po prostu
              przedłużaczem mini-jack - takie rozwiązanie widziałem w starszych obudowach -
              po prostu podłączało się kable od przedniego panelu do złącz mini-jack na
              karcie dźwiękowej), to będziesz musiał bawić się w przepinanie wtyczek...
            • jap_1 Re: Słuchawki problem 16.07.07, 17:21
              Gość portalu: Ytek napisał(a):

> ... dlatego chciałem podlaczyc w inne miejsce.
              Masz pecha. To inne miejsce jest pewnie do czegoś innego, niż słuchawki.
              Takie coś sobie kup:
              www.allegro.pl/item212477189_rozgal_do_sluch_i_glosn_maly_jack_gold_289.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka