Gość: waco IP: 217.96.16.* 07.07.03, 17:06 moze to glupie, ale napiszcie mi jak wpisac z klawiatury litere "ziet: jak zrebak :-)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dziunia Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 17:31 prawy alt i x jednocześnie. pozdr Link Zgłoś
wamal Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? 08.07.03, 11:32 No... niemal jednocześnie. Lepiej najpierw <Alt> i dołożyć <x>...:-) Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 11:58 Jak najbardziej.A napisałam jednocześnie bo niektórzy naciskają najpierw alt-i puszczają-a potem x i się dziwią gdzie to ź(tak robił mój mąż hehe). pozdr Link Zgłoś
Gość: vbnghj Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? IP: *.radio.com.pl 08.07.03, 17:04 a ja proponuję być oryginalnym i pisać "ziet". np. zietrebak, zietdzietbło, paziet, maziet, znalezietć Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 23:25 "dokąd idzie? -do ziobrówki" przypomniał mi się sponton z radia zet o "pan jest zerem" Link Zgłoś
beata_ Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? 09.07.03, 01:27 Gość portalu: waco napisał(a): > moze to glupie, ale napiszcie mi jak wpisac z klawiatury litere "ziet: jak > zrebak :-)) Czasem jeszcze "ziet" lubi siedzieć na którymś z klawiszy po prawej stronie klawiatury z shiftem (nad przecinkiem, albo średnikiem, albo coś koło tego - nie pamiętam) - tak jest przy ustawieniu na "język polski" zamiast "język polski programisty" - stare to dzieje, co prawda, ale może się zdarzyć... Link Zgłoś
wamal Re: jak sie wpisuje 'ziet' ?? 10.07.03, 08:17 Jeśli już wspominać stare dzieje, to pod ŚP DOSem można było wprowadzać litery naciskając najpierw klawisz ` (ten pod ~) a następnie "angielski odpowiednik, czyli `e to ę, `x to ź, ~z to ż. W WIN98 naciśnięcie ~ i potem jednej z acelnosxz daje odpowiednio polskie litery. pzdr. Link Zgłoś