g.r.e.g.1 30.09.07, 17:36 Witam Gdzie w sieciu poza stronami chip'a można znaleźć rankingi sprzętu (procesorów, płyt, kart graf. itd.) ? pozdr greg Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: praktiss Re: Rankingi sprzętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:42 benchmark.pl Link Zgłoś
Gość: Benc Re: Rankingi sprzętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:30 Gość portalu: praktiss napisał(a): > benchmark.pl CIENIUTKO przędą chłopaki ! Link Zgłoś
Gość: Benc Re: Rankingi sprzętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:32 r0ger napisał: > www.tomshardware.com/ Czasy świetności mają już dawno za sobą ! :( Ocinają kupony od dawnej popularności i teraz to tylko REKLAMY, REKLAMY, REKLAMY. Link Zgłoś
Gość: Benc Re: Rankingi sprzętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:38 g.r.e.g.1 napisał: > Gdzie w sieciu poza stronami chip'a można znaleźć rankingi sprzętu > (procesorów, płyt, kart graf. itd.) ? Jest tego mnóstwo ! Dobrze poszukaj to znajdziesz tego sporo na zagranicznych portalach. Nie ma ani jednego portalu tego typu, który byłby w pełni wiarygodny. Jak szukasz testów czegoś konkretnego to porównaj kilkanaście testów a nie opieraj się na jednym teście/rankingu. . Link Zgłoś
g.r.e.g.1 Re: Rankingi sprzętu 30.09.07, 21:58 Gość portalu: Benc napisał(a): > Nie ma ani jednego portalu tego typu, który byłby w pełni wiarygodny. > Jak szukasz testów czegoś konkretnego to porównaj kilkanaście testów > a nie opieraj się na jednym teście/rankingu. O to mi dokładnie chodziło i właśnie dlatego pytam. :) Link Zgłoś
Gość: Kawior Takie rankingi wpędzają w chorobę psychiczną heheh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:56 Byłem zdecydowany na pewną płytę główną ale postanowiłem jeszcze trochę poszperać w necie. I co? Zgłupiałem! Teraz mam kompletny burdel w głowie i już drugi miesiąc nie mogę się zdecydować - ile stron, tyle opinii... Link Zgłoś
Gość: donald Re: Rankingi sprzętu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 21:25 Mozesz wziasc jakis sklep komputerowy na przyklad niektore maja opcje najlepiej sprzedawanych i ocenianych produktow przez samych kupujacych, to bardzej wiarygodne niz niejeden ranking w sponsorowanych portalach branzy komputerowej zobacz dla przykadlu: www.proline.pl/shop.php? id=shopgaleria&lista=best Link Zgłoś
Gość: Coolebiak Re: Rankingi sprzętu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 07:46 Gość portalu: donald napisał(a): > Mozesz wziasc jakis sklep komputerowy na przyklad > niektore maja opcje najlepiej sprzedawanych i ocenianych produktow > przez samych kupujacych, to bardzej wiarygodne HA HA HA !!! Te opinie dotyczą najczęściej kupowanego sprzętu. A ten najczęściej kupowany to NAJTAŃSZY ! > niz niejeden ranking > w sponsorowanych portalach branzy komputerowej Te opinie często pisane są przez samych pracowników tego sklepu - aby czytającym opinie klientom jak najszybciej wcisnąć kiepski sprzęt. Takie opinie nie mogą być wiarygodne w żadnym wypadku ! Link Zgłoś
Gość: Amen Re: Rankingi sprzętu IP: *.dyn.optonline.net 01.10.07, 01:05 Kolejny poszukiwacz skarbow (najtanszego i najlepszego)? Link Zgłoś