Gość: uzytkownik IP: *.adecco.pl 03.10.07, 17:16 którą firmę rekomendujecie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wkur***ny Re: Dell Toshiba czy HP notebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 17:26 wiesz że przez takich ludzi ja ty, to forum zeszło na psy? kiedyś były tu ciekawe dyskusje, porady, a teraz: - który laptop mam kupić? - polećcie jakiś laptop? - Toshiba czy Asus? - który byście wybrali? - warto? - itd w necie są setki testów, porównań, recenzji, wystarczy skorzystać z google lub wyszukiwarki na tym forum!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Dell Toshiba czy HP notebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 19:24 Wystarczy poczytać pytania poprzednich pytaczy na które odpowiedziało wielu "znawców". Bojkotować idiotyczne, ciągle te same pytania. Link Zgłoś
Gość: wk...ona Re: Dell Toshiba czy HP notebook IP: 155.158.210.* 04.10.07, 10:27 Panie w...ony..zalecam tabletki na uspokojenie albo nie zaglądanie na forum,ktore właśnie po to jest.żeby poznać opinie innych uzytkowników...a jak nie masz nic do powiedzenia tylko potrafisz dawać dobre rady w stylu"już wszystko było powiedziane"bleee.blee blee..to sobie poogladaj "Wielkiego Brata"..akurat Twoj poziom,mozesz sie powkur....ć. Link Zgłoś
Gość: Reader :-) IP: *.ericsson.net 04.10.07, 10:41 Nie chciałem byś pomyślał(a), że wiem ale nie powiem, więc piszę, że nie wiem. A na serio - przy takim podjeściu do sprawy, weź tego, który bardziej Ci się podoba wizualnie, bo chyba, nie myślisz, że high-endowy laptop jakiejkolwiek marki cieszy się taką samą renomą jak ten za 1599zł. Link Zgłoś
Gość: bismarc Re: :-) IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 11:28 sugeruje HP, sam posiadam takowy sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_4/875108_notebook_hp_pavilion_dv6615.aspx Link Zgłoś