Gość: mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 21:59 Czy jest mozliwe zabezpieczenie (hasło) przenośnej pamięci przed nieproszonym gościem??? Zapominam u kolegi pendrava i jestem pewien że nie odczytuje jego zawartości. Dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lajosz Re: pendrav zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 22:34 Tak. Najczęsciej tworzy się w tym celu obszar (coś w rodzaju partycji), który możesz zabezpieczyć hasłem. Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Re: pendrav zabezpieczenie 23.12.07, 01:04 Gość portalu: mirek napisał(a): > Czy jest mozliwe zabezpieczenie (hasło) przenośnej pamięci przed > nieproszonym gościem??? Tak, nie dawać mu go. (trudne) Albo szyfrować zawartość. (proste) > > Zapominam u kolegi pendrava Stale? Do biegusiem do lekarza... (bilobil sam sobie kup) > i jestem pewien że nie odczytuje jego > zawartości. Skoro tak, to nie ma problemu. > Dzięki Niezamaco. Link Zgłoś
Gość: mirek Re: pendrav zabezpieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 14:11 Dzięki. Wiemu już że można ale :(( jako żem niekumaty w tym temacie to nie wiem jak to zrobić :( Jest szansa by w prosty sposób wytłumaczyć ????? sądzę że nie tylko mnie ten temat interesuje :) Spokojnych Świąt :))) i szampańskiego Sylwestra aż do ......... (tu sam określ date) Powodzenia i znowu dzięki za to na co czekam :) Link Zgłoś