adagio07 23.01.08, 21:28 Witam. Szukam jakiegoś programu płatny lub jeszcze lepiej jakiś bezpłatny który można ściągnąć z neta za pomocą którego można wstawiać do zdjęć jakieś fajne wesołe wstawki albo napisy itp. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ort Re: Program do zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 21:33 Co to są fajne wstawki? A napisy można wstawić choćby w Paincie. Link Zgłoś
adagio07 Re: Program do zdjęć 23.01.08, 21:44 Serpentynki, gwiazdki cokolwiek. Kiedyś miałem taki program ale nie zapamietalem jego nazwy i jak zrobilem formata... Link Zgłoś
adagio07 Re: Program do zdjęć 23.01.08, 21:54 No i już mi troche pomogłeś. Teraz sprawdziłem ten paint no i działa. Jeszcze tylko poszukać skąd wziąć te bajery na zdjęciach. Dzięki. Link Zgłoś
mika_p Re: Program do zdjęć 24.01.08, 20:30 Tu wpisujesz, co chcesz znaleźć: images.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi A tu sobie tłumaczysz na dowolny język te serpentyny i inne bajery (na wypadek, gdyby po polsku było cieżko znaleźć): www.ling.pl/ Link Zgłoś