Gość: rafal IP: *.ust.vectranet.pl 20.04.08, 20:45 witam serdecznie mam pytanie czy ktoś może mi pomóc w problemie chodzi mi o to jak ściągnąć cracka do gry GTA-San Andreas? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gracz Re: crack IP: *.aster.pl 20.04.08, 20:49 Pełna wersja kosztuje raptem 50 zł. Poproś rodziców o większe kieszonkowe ... Link Zgłoś
Gość: rafał Re: crack IP: *.ust.vectranet.pl 20.04.08, 20:52 moich rodziców nie stać na zwiększenie kieszonkowego. Link Zgłoś
m.gregor Re: crack 20.04.08, 21:57 Sadze ze znalezienie pracy bedzie prostsze i lagodniejsze moralnie :D Link Zgłoś
konto_online Re: crack 20.04.08, 23:59 m.gregor napisał: > Sadze ze znalezienie pracy bedzie prostsze z mentalnością crackersa?... ps - nie żebym był święty, ale jak to tak - publicznie :))) Link Zgłoś
m.gregor Re: crack 21.04.08, 00:15 > ps - nie żebym był święty, ale jak to tak - publicznie :))) No on sie nie wstydzi ;-) P.S.: czy mentalnosc crackersa czy nie prace bedzie musial znalezc :-) Jak rodzicow nie stac na kieszonkowe to tym bardziej nie bedzie stac na utrzymywanie darmozjada Link Zgłoś
konto_online Re: crack 21.04.08, 01:14 m.gregor napisał: > > ps - nie żebym był święty, ale jak to tak - publicznie :))) > No on sie nie wstydzi ;-) > > P.S.: czy mentalnosc crackersa czy nie prace bedzie musial znalezc :-) Jak > rodzicow nie stac na kieszonkowe to tym bardziej nie bedzie stac na utrzymywani > e > darmozjada mnóswo luda pracą sie nie skalało a żyje Link Zgłoś
Gość: Private_Ryan Re: crack IP: *.chello.pl 21.04.08, 19:50 Nie mogę po prostu nie mogę. Takich ludzi jak ty powinno się wieszać przy wjeździe do miasta. A mnie do ch**ja świeczki nie stać na ferrari jeżdżę 10-letnim Audi!!!! BTW 50 zeta to można zarobić w tydz. roznosząc ulotki. No ale trzeba chcieć i nie można być kompletnym idiotą. Bo tylko tacy ludzie pytają na forach KOMPUTEROWYCH o cracki do gier. Link Zgłoś
nightmare16 Re: crack 22.04.08, 01:22 > jak ściągnąć cracka do gry ? jeśli ktoś wie co to crack, to jak może nie wiedzieć jak go ściągnąć.. Link Zgłoś
vodix I to ma być...? 22.04.08, 15:17 I to ma być solidarność międzyinternetowa??? Przeczytajcie samych siebie jeszcze raz i zobaczcie ile tam zwykłego skur......stwa! :( Link Zgłoś
m.gregor Re: I to ma być...? 22.04.08, 15:29 To nie jest sk...nstwo tylko czysta logika. Nie chwale sie na forum publicznym ze ukradlem gre i nie umiem jej uruchomic bo wymaga to odrobiny myslenia. Nie dosc ze zlodziei to i idiota... Link Zgłoś
Gość: Private_Ryan Re: I to ma być...? IP: *.chello.pl 22.04.08, 16:39 > Nie dosc ze zlodziei to i idiota... Te słowa podsumowują cały ten jakże haniebny wątek... Link Zgłoś
Gość: coffeeInka Re: I to ma być...? IP: *.dyn.optonline.net 22.04.08, 16:48 > > Nie dosc ze zlodziei to i idiota... > Te słowa podsumowują cały ten jakże haniebny wątek... Alez nie! Dokopac mu, wszyscy i kolektywnie. Niech sprawiedliwosci stanie sie zadosc. Pokazmy im sile naszego kolektywu! Precz z z z... . Zapomnialem, az sie oplulem z tego wszystkiego. Musze wyczyscic ekran, rozmazalem Link Zgłoś