jolajola1 25.07.08, 11:15 jak w biosie ustawić startowanie z cd-rom ? żeby mi najpierw odczytało płytę instalacyjną wix xp Link Zgłoś Obserwuj wątek
jolajola1 Re: jak w biosie ? 25.07.08, 11:23 czy w First Boot Device mam zaznaczyć CDROM ? a potem, jak już zainstaluję system, to znowu zaznaczyć Disabled, bo tak chyba było do tej pory ? Link Zgłoś
qqbek Re: jak w biosie ? 25.07.08, 11:26 jolajola1 napisała: > czy w First Boot Device mam zaznaczyć CDROM ? > a potem, jak już zainstaluję system, to znowu zaznaczyć Disabled, bo > tak chyba było do tej pory ? Tak, ale nie do końca Ustaw first boot device jako CDROM, second jako HDD zainstaluj system, ustaw first boot device jako HDD, wszystkie inne "disabled". Oszczędzi to Tobie mielenia CDRom-em przy starcie. Link Zgłoś
Gość: petroll Re: dzięki, poszło IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.07.08, 14:28 To ( bardzo ) zalezy. jesli masz asus nowej generacji motherboard to po zakonczeniu zabawy z instalacja nie potrafisz uruchomic swojego windows, to pewne. Link Zgłoś
Gość: keks Re: dzięki, poszło IP: 85.17.19.* 25.07.08, 15:07 petroll słynie z ... pl.wikipedia.org/wiki/Trolling Link Zgłoś
jolajola1 Re: dzięki, poszło 25.07.08, 15:47 nie zauważyłam żeby trollował a nawet jakby, to mi wystarczy, ze czasem popchnie myślenie w odpowiednim kierunku Link Zgłoś