Dodaj do ulubionych

Zaimplementować :/ ????

02.10.03, 07:56
Co oznacza stwierdzenie: "ZAIMPLEMENTOWAĆ"????
I do czego służy implementacja czegoś tam?

Bardzo proszę o szybką odpowiedź.
Zrozpaczony... zaimplementowany
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Zaimplementować :/ ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 08:03
      Dodać, umieścić... Coś w tym stylu.
    • Gość: JP Re: Zaimplementować :/ ???? IP: 64.75.243.* 02.10.03, 08:04
      Przedstawic, opisac, zobrazowac cos lub w jaki sposob itd.
      • zaimplementowac Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 08:07
        to w końcu dodać,czy opisać??
        Bardzo mi zależy na poprawnym opisie.
        • Gość: piecyk gazowy Re: Zaimplementować :/ ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 08:11
          Jeżeli jest mowa w tekście, że w danym programie jest zaimplementowana jakaś
          tam funkcja to oznacza, że ta funkcja tam po prostu jest.
          • Gość: JP Re: Zaimplementować :/ ???? IP: 64.75.243.* 02.10.03, 08:25
            Nie tyle ze jest a opis, przedstawienie, wyjasnienie tej funkcji.
            Wogle to razi mnie slowo zaimplementowanie. Wystarczy implementowanie.
            • gray Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 11:29
              implementowanie to proces implementacji w toku a zaimplementowanie to forma
              dokonana w czasie przyszłym lub przeszłym. to tak jakby cie raziło zakopanie a
              kopanie już nie.

a jak się czegoś nie wie to najłatwiej dowiedzieć się tego z encyklopedii:
              wiem.onet.pl/wiem/015a30.html
              • Gość: CS Re: Zaimplementować :/ ???? IP: 194.255.20.* 02.10.03, 11:50
                Slaba, nie moze znalezc znaczenia "dupa" ani innych tego typu.
                Ksiadz to robil ?
                • gray Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 12:00
                  noo bo to jest słowo warte szukania.. małe dzieci i półgłówki jak mogą gdzieś
                  coś wpisać to na początku wpisują 'dupa'. ku*wa, ch*j, p*zda i c*pa też
                  próbowałeś? szkoda gadać...
                  • Gość: cs Re: Zaimplementować :/ ???? IP: 194.255.20.* 02.10.03, 14:39
                    Skad wiesz, co na poczatku wpisuja polglowki, pewnie duzo razy probowales ?
                    I co ? Duzo znalazles ?
                    • gray Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 15:07
                      nie, wystarczy przebywanie w ich towarzystwie.

EOT bo do niczego konstruktywnego to nie prowadzi a mam ciekawsze zajęcia.
                      • Gość: CS Re: Zaimplementować :/ ???? IP: *.unknown.tele.dk 02.10.03, 18:24
                        gray napisał:
                        >
                        > EOT bo do niczego konstruktywnego to nie prowadzi a mam ciekawsze zajęcia.
                        >

To na chuj sam zaczynasz ? Zajmij sie czyms, zamiast na ludzi napadac.
                        • gray Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 18:31
                          przejrzyj sobie ten wątek i odpowiedz sobie (bo publicznie przecież się nie
                          przyznasz) kto zaczął i kto na kogo napadł. EOT synku.
                          • Gość: CS Re: Zaimplementować :/ ???? IP: *.unknown.tele.dk 02.10.03, 19:59
                            A wlasciwie o co ci chodzi ?
                            Ze ci mamuska nie dala ? Moze za malo jej zaplaciles ?
                            Ja jej daje 2 setki za numerek, sprobuj i ty.
                            Albo walnij sobie z pieskiem, to ci nerwy przejda.
                            • gray Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 20:27
                              szybko ci się skończyła jakakolwiek umiejętność kulturalnego wyrażania swoich
                              myśli. co ciekawe zazwyczaj tak się dzieje kiedy lamerowi udowodnić jego
                              lamerstwo. pozdrawiam i nie odpisuj już więcej.
                              • Gość: CS Co to jest "lamer" ? IP: *.unknown.tele.dk 02.10.03, 20:50
                                a kto mowil, ze ja w ogole posiadam umiejetnosc "kulturalnego wyrazania swoich
                                mysli" ?
                                Nic z tych rzeczy, ale ty jestes wspanialym objektem do cwiczenia slownictwa.
                                Wez sie w garsc, inteligencie, bo jeszcze ktos pomysli, ze jestes transwescyta.
                                Wyjmij dildo z dupy, przestan sie onanizowac i zacznij stukac cos do rzeczy
                                obiema rekoma.
                                Albo lepiej wpelznij na powrot tam, skad wyszedles i nie obrazaj ludzi swoim
                                wygladem, brudny kawalku szczurzego gowna.
                                • gray ty, dokładnie ty. 02.10.03, 23:30
                                  Gość portalu: CS napisał(a):

> a kto mowil, ze ja w ogole posiadam umiejetnosc "kulturalnego wyrazania
                                  > swoich mysli" ?

rotfl :D nie jest w zwyczaju podpisywanie się na początku postu a ty to właśnie
                                  zrobiłeś :D

> Nic z tych rzeczy, ale ty jestes wspanialym objektem do cwiczenia slownictwa.
                                  > Wez sie w garsc, inteligencie, bo jeszcze ktos pomysli, ze jestes
                                  > transwescyta.

transwescyta? z której encyklopedii to wziąłeś? pewnie z tej gdzie jest oprócz
                                  tego tylko 'dupa' :DDD

> Wyjmij dildo z dupy, przestan sie onanizowac i zacznij stukac cos do rzeczy
                                  > obiema rekoma.

buahahahaha :D

> Albo lepiej wpelznij na powrot tam, skad wyszedles i nie obrazaj ludzi swoim
                                  > wygladem, brudny kawalku szczurzego gowna.

szalenie zabawny jest sposób, w który pokazujesz jak bardzo jesteś żałosny. w
                                  zasadzie muszę ci powiedzieć, że w pewnym aspekcie tej sprawy przegrałem z
                                  tobą - miałem już nic nie pisać ale jesteś tak niezwykle zabawny, że wprost nie
                                  mogę powstrzymać się od komentarza. :DDDD
                                  • Gość: CS Re: ty, dokładnie ty. IP: *.unknown.tele.dk 03.10.03, 01:26
                                    A gdzie jest ten komentarz ?
                                    Takie same bezmyslne bzdury jak cala reszta twoich postow, zamiast tu siedziec,
                                    idz sie douczyc, bo wstyd robisz mamusi, ktora teraz musi stac na rogu ulicy i
                                    pieniazki zarabiac.
                                    A jak sie ma twoj maz ?

na razie, do jutra.
                                    • gray Re: ty, dokładnie ty. 03.10.03, 13:04
                                      zdenerwowany lamerek :D nie ma nic śmieszniejszego niż lama miotająca wyzwiska
                                      bo tylko tyle na prawdę potrafi :DD
                                      dawaj dalej jak lubisz, w końcu zdenerwujesz moderatora.
                                      • Gość: CS Re: ty, dokładnie ty. IP: 194.255.20.* 03.10.03, 14:20
                                        "dawaj dalej jak lubisz"

Chetnie, wielkie dzieki.

Co to jest "lamerek", jakis nowe slowo w srodowisku inteligenckim ?
                                        Bo srodowisku gburow i ludzi nieokrzesanych mowi sie o takich jak ty "gnojek,
                                        skurwiel, pizda, bezmozgowiec, jelop, baran, cymbal, duren, palant"
                                        Ale ja bym tak nie powiedzial, trzeba miec respekt do ludzi chorych.

Masz nadzieje, ze w koncu Moderator sie zdenerwuje i zabroni mi pisac brzydko o
                                        tobie ?
                                        Popros sam, przyznaj sie, ze sie przebierasz w damskie ciuchy gdy nikt nie
                                        widzi, to przestane, i moglbym nawet cie publicznie przeprosic.
                                        • gray Re: ty, dokładnie ty. 03.10.03, 15:24

> Co to jest "lamerek", jakis nowe slowo w srodowisku inteligenckim ?

sprawdź sobie w google co znaczy słowo lamer. nie wiesz co to google? no
                                          właśnie dlatego lamer :D

> Bo srodowisku gburow i ludzi nieokrzesanych mowi sie o takich jak ty "gnojek,
                                          > skurwiel, pizda, bezmozgowiec, jelop, baran, cymbal, duren, palant"
                                          > Ale ja bym tak nie powiedzial, trzeba miec respekt do ludzi chorych.

LOL, no tak, bo ty jesteś okrzesany i w ogóle ROTFL! co za wysokie mniemanie
                                          masz o sobie :DDD

> Masz nadzieje, ze w koncu Moderator sie zdenerwuje i zabroni mi pisac brzydko
                                          > o tobie ?

co za rożnica o kim? to, że flugasz samo w sobie definiuje cię jako głupka.

> Popros sam, przyznaj sie, ze sie przebierasz w damskie ciuchy gdy nikt nie
                                          > widzi, to przestane, i moglbym nawet cie publicznie przeprosic.

heheh :D jesteś szalenie zabawny z tymi tekstami o gejach i transwestytach :D
                                          zupełnie tak jakbyś się czegoś wstydził i próbował przerzucić to na innych. no,
                                          jak to tam jest? :DD
                                          • Gość: CS flugasz ? IP: *.unknown.tele.dk 04.10.03, 02:04
                                            miejscowy idiota znowu wymyslil nowe slowo, "flugasz", teraz tak sie mowi po
                                            polskiemu, inteligencie ?
                                            Ciekawe, jak dlugo do szkoly chodziles, 6-7 lat ? Ale nie uczyli was pisac ?
                                            Pewnie dlatego masz taki dziwny nick "gray", a mialo byc "gay", popros kogos
                                            zeby ci zmienili.
                                            Zal mi cie, juz dawno obiecales, ze przestaniesz mi odpisywac, ale koniecznie
                                            musisz sie popisywac swoim IQ 40.
                                            Ciekawe, co taki worek na sperme jeszcze wymysli.
                                            Na razie.

A w ogole, gdzie ten moderator, jeszcze sie nie poskarzyles ?
                                            • gray Re: flugasz ? 04.10.03, 11:52

> miejscowy idiota znowu wymyslil nowe slowo, "flugasz", teraz tak sie mowi po
                                              > polskiemu, inteligencie ?

to, że nie znasz jakiegoś słowa nie oznacza, że ono nie istnieje. gdyby tak
                                              było język polski straciłby 98% wyrazów a innych języków nie byłoby wcale. :D

> Ciekawe, jak dlugo do szkoly chodziles, 6-7 lat ? Ale nie uczyli was pisac ?
                                              > Pewnie dlatego masz taki dziwny nick "gray", a mialo byc "gay", popros kogos
                                              > zeby ci zmienili.

znowu ta dziwna obsesja.. coś musi w tym być... :DDD

> Zal mi cie, juz dawno obiecales, ze przestaniesz mi odpisywac, ale koniecznie
                                              > musisz sie popisywac swoim IQ 40.

pisałem ci już, że mnie bawisz. niestety ostatnio coraz mniej - w końcu jak
                                              długo może być śmieszny jeden idiota paplający w kółko o tym samym.. :)

> Ciekawe, co taki worek na sperme jeszcze wymysli.

zastanów się co byś wymyślił i już będziesz wiedział co wymyśli worek spermy.

> Na razie.
                                              >
                                              > A w ogole, gdzie ten moderator, jeszcze sie nie poskarzyles ?

nie wiem, może też się dobrze bawi czytając ciebie?
                                              • Gość: CS Re: flugasz ? IP: *.unknown.tele.dk 04.10.03, 23:52
                                                No wiec co to znaczy, "flugasz", trefnisiu ?
                                                Sam to wymysliles, czy twoja mama, jak ja pies jebal ?
                                                A w ogole to juz ci powiedziala, ktory piesek jest twoim tatusiem ?
                                                • gray Re: flugasz ? 05.10.03, 10:35

> No wiec co to znaczy, "flugasz", trefnisiu ?

www.jestem-leniem.tk/
                                                  ostatni raz ci odpowiedziałem.
                                                  • Gość: CS Re: flugasz ? IP: *.unknown.tele.dk 05.10.03, 14:53
                                                    Nie odpowiedziales, ktory pies jest twoim tatusiem.
    • zaimplementowac Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 08:53
      Dzięki!
      Mam jeszcze jedno pytanie.
      O co chodzi z DZIEDZICZENIEM PRZ PROGRAMOWANIU (konkretnie c#)
      • gray Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 11:34
        dziedziczenie oznacza przekazywanie atrybutów przez obiekty nadrzędne w
        hierarchii obiektom podrzędnym. istnieje na przykład dziedziczenie uprawnień w
        drzewie katalogów lub w drzewie użytkowników danego systemu. w programowaniu
        obiektowym dziedziczenie oznacza to samo - np. klasy podrzędne mogą dziedziczyć
        obiekty klasy nadrzędnej czyli jednym słowem - mogą z nich korzystać. to tak po
        krótce, więcej o tym w podręcznikach do programowania w danym języku.
        • al-ki :-) 02.10.03, 18:48

Matko, a ja przez pewien okres myślałem o studiowaniu informatyki.
          Brrr.....

:-)
          • gray ;D 02.10.03, 18:53
            ja też nie przepadam za programowaniem ale pewne podstawy trzeba znać :)
    • Gość: CS Re: Zaimplementować :/ ???? IP: 194.255.20.* 02.10.03, 10:35
      Implementacja oznacza dodanie / istnienie pewnej funkcji w programie.
      Np. w Wordzie zostalo zaimplementowane uzywanie polskich liter.
    • koktajl_molotowa Re: Zaimplementować :/ ???? 02.10.03, 10:37
      specjalnie dla pytania konto założyłes?
      JESTEŚ NAWIEDZONY!!!
    • Gość: Beny zaimplemnetowac = wprowadzic IP: OBEDET* / 213.68.127.* 02.10.03, 14:48
      To jest slowo sciagniete zywcem z jezyka angielskiego.
      to implement oznacza wprowadzac (wprowadzic) cos w zycie.

Pozostale wariacje to tylko formy tego slowa
      zaimplementowane = wprowadzone
      implementujemy = wprowadzamy
      ...

Nie jest ani dodac ani opisac.

Beny
    • Gość: , Re: Co wy pedały jesteście..... IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 03.10.03, 01:10
      .........................................pedały
      • gray Re: Co wy pedały jesteście..... 03.10.03, 13:05
        pytasz, bo chcesz dać ogłoszenie?
        • Gość: CS Re: Co wy pedały jesteście..... IP: 194.255.20.* 03.10.03, 14:21
          Po co ogloszenie, juz sie przeciez dobraliscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka