manclu 25.09.08, 01:17 Aktualizuję właśnie Joomle z 1.0 do 1.5. Wzoruję się na najnowszym SDJ (sdjournal.org/). Znacie jakieś jeszcze ciekawe publikacje na ten temat? Btw, co Wam się podoba w tym wydaniu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: webMASTER (!) Re: Joomla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 11:37 Na domowym komputerku mam sobie instalować Joomla ??? PO CO ? Tak dla JAJ ? Tylko po to, żeby zobaczyć jak to działa wygląda ? A tak konkretnie to...jaki z tego pożytek na domowym komputerku ??? Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Joomla IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.09.08, 22:45 @WebMaster - dziwie sie, ze sie dziwisz... Ja nie uzywam Joomle choc mam to zainstalowane. Jakos latwiej mi jest "recznie" ustawiac PHP/MySQL/Apache ale to co robie ze swoim komputerem chyba nie ma znaczenia. Jak ktos ma taka fantazje to moze i maluchem cegly wozic, czyz nie? Ja osobiscie lbie miec mozliwosc laczenia sie z wlasnym domowym komputerem niezaleznie gdzie jestem. W zestawieniu z jakimkolwiek dynamicznym DNS sprawdza sie cudnie. DynDNS lub NoIP sa dostepne za darmo. tj Link Zgłoś