IP: *.nice.hnet.pl 26.09.08, 10:19
mam taki problem, niektóre filmy odtwarzaja sie przez allplayera, a niektóre nie, tzn jest pasek dolny allplayera i slychac głos a nie widaćekrany, ale w windows media player sieodtwarzaja mormalnie, tzn obraz i dzwiek; co może byc tego przycznyą. chcę żeby wszystko otwierał mi allplayer bo lubię tę odtwarzarkę w windowskowego nie lubie korzystać
Obserwuj wątek
    • howling Re: allplayer 26.09.08, 13:27
      Też miałem ten problem. Po pierwsze ściągnij najnowszą wersję allplayera. Potem
      wejdź w setup (ikonkę z dwoma skrzyżowanymi młotkami) >> diagnozuj system >>
      live update - napraw system >> skanuj system. Wtedy najprawdopodobniej pojawi
      się czerwony napis że z twoim systemem jest coś nie tak (brak kodeków). Aby
      naprawić problem musisz pobrać kod ze stronki live update (kliknij "pobierz
      KOD"). W tym celu wysyłasz smsa za ok. 3.50 zł pod numer podany na stronce. Po
      kilkunastu sekundach dostaniesz smsa z numerem który wpisujesz w allplayera.
      Potem wciskasz "napraw system". Allplayer zacznie pobierać poprawki. To tyle.
      Ciesz się tym super odtwarzaczem. Naprawdę warto im dać te 3,50 za smsa.
      Allplayer odtwarza dzięki temu nawet mniej znane formaty (FLAC, mpc itp).
    • Gość: KMPlayer Re: allplayer IP: *.chello.pl 26.09.08, 13:39
      Trzeba być frajerem żeby płacić za jakiekolwiek kodeki. Nawet jeśli masz
      zainstalowane wszystkie niezbędne kodeki, to ALLPlayer i tak twierdzi że czegoś
      brakuje i próbuje wyłudzić SMSa. Problemem nie jest brak kodeków, tylko nie
      stabilny i dziurawy AllPlayer. Ten program od lat posiada te same błędy których
      twórca nie potrafi usunąć.
      Wywal AllPlayer i zainstaluj to:
      dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2209&KMPlayer+2.9.3.1430

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka