lemari 23.10.08, 16:38 id.wklej.org/s/25962 tak to wygląda, mam najnowszą wersję flash player, w poprzedniej wersji flashe też tak miałem, czyli Opera wyświetlała pasek, inne nie, ostatnio się "odmieniło" google chrome. XP HE SP3 pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: skopek bimbru Re: Flash- działa i nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:39 Ja używam Internet Explorer 7 i nie mam z flashem problemów. Nie mam w ogóle problemów z przeglądarką i nigdy ich nie miałem. Może mam jakiś spierd*lony system Windows albo i nawet komputer, że IE działa bez żadnych problemów. I tak mam od lat. :( Link Zgłoś
lemari Re: Flash- działa i nie działa 24.10.08, 23:47 troszkę podciągnę temat, to nie chodzi o kłopot z IE, ale jak na screenie, jedna pokazują pasek , drugie nie,i bez kłótni :) Link Zgłoś
Gość: skopek bimbru Re: Flash- działa i nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 07:37 Jak używasz kilku przeglądarek na tym samym systemie - a jeszcze może kilku naraz - to nie może być dobrze w żadnej. :) Link Zgłoś