Gość: sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 09:15 Chciałbym kupić słuchawki do laptopa, ale nie wiem jakie. Chodzi mi żeby się dobrze sprawdzały do słuchania muzyki ale przede wszystkim do komunikatorów Skype i FreeCalla. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mufi Re: Słuchawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 09:46 np. Creative Fatal1ty HS-800 Link Zgłoś
Gość: o Re: S³uchawki IP: *.neteasy.pl 31.12.08, 10:25 gościu wyraźnie napisał, że chce ich używać m.in. do Skypa, a ty mu polecasz produkt, który ma kłopoty z mikrofonem? wejdź i kliknij na "opinie użytkowników": www.komputronik.pl/Sluchawki_i_Mikrofony/Creative_Headset_HS_800_Fatal1ty_Gaming/pelny,id,46733/ Link Zgłoś
Gość: d.u.p.a wołowa Re: Słuchawki do d.u.p.y. ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 11:01 Gość portalu: o napisał(a): > gościu wyraźnie napisał, że chce ich używać m.in. do Skypa, a ty mu polecasz > produkt, który ma kłopoty z mikrofonem? JAKIE KŁOPOTY" ??? > wejdź i kliknij na "opinie > użytkowników": > www.komputronik.pl/Sluchawki_i_Mikrofony/Creative_Headset Te 'opinie' nie są wiarygodne - może je napisać nawet ktoś co nie ma zielonego pojęcia o czym pisze, czyli przeciętny użytkownik komputera co mu trudno znaleźć przycisk START na pulpicie a co dopiero jakieś tam słuchawki obsługiwać w Skype. Trochę realizmu z tej wariacji opartej na opiniach innych. Link Zgłoś
Gość: o Re: Słuchawki do d.u.p.y. ??? IP: *.neteasy.pl 31.12.08, 12:08 w takim razie wszelkiego rodzaju fora(również i to) są do dupy, bo każdy tu może wejść i wypisywać dyrdymały odnośnie sprzętu. nie wiem czy zauważyłeś, ale większość komentarzy w sklepach internetowych ma charakter pozytywny. w te akurat nie wierzę, bo faktycznie, mogą je zamieszczać pracownicy sklepu. tu mamy jednak opinie negatywne i nie sądzę, żeby ktoś miał jakiś cel w jechaniu po danym produkcie, nie wychwalając przy tym innego. Link Zgłoś
Gość: mufi Re: Słuchawki do d.u.p.y. ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 12:10 Używam tych słuchawek od kilku miesięcy i żadnych problemów z mikrofonem nie stwierdziłem. Piszę na podstawie własnych doświadczeń, może ktoś gdzieś kiedyś miał z nimi problem, ja nie miałem. To tyle. Link Zgłoś