lts 06.11.03, 20:48 Kupiłem dzis Combo. Jaki program do odtwarzania dvd moglibyście polecić i skąd go ściągnąć? Pozdrowienia lts Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dominik666 Re: DVD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:06 power DVD itp. - PŁATNE ! nie ściągniesz darmowego ... chyba że :) Link Zgłoś
lts Re: DVD 06.11.03, 21:08 Gość portalu: dominik666 napisał(a): > power DVD itp. Skąd? :-)))) Link Zgłoś
Gość: 666 Re: DVD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 05:13 stąd ściągniesz oficjalny trial Power DVD www.totaldownloads.com/ trzeba do niego S\N aby działał w pełni .....:DDD ps. o S\N mnie się NIE PYTAJ ! sam znajdziesz :) Link Zgłoś
fugazzi Re: DVD 07.11.03, 09:22 lts napisał: > Skąd? Tutaj masz PowerDVD 5.0 pełne fosi.ural.net/ Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
mushasi Re: DVD 06.11.03, 22:09 Mam dwa comba i zawsze dostawałem darmowy program do odttwarzania DVD , to powiedz gdzie Ty kupiłeś swojego ??? Link Zgłoś
lts Re: DVD 06.11.03, 22:12 mushasi napisał: > Mam dwa comba i zawsze dostawałem darmowy program do odttwarzania DVD , to > powiedz gdzie Ty kupiłeś swojego ??? We Wrocławiu. Pan Sprzedawca powiedział, że producenci nigdy nie dołączaja programów do odtwarzania DVD. Jakie masz te darmowe programy? Link Zgłoś
Gość: kell Re: DVD IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.11.03, 03:12 np ten dla roznych platorm: www.videolan.org/ posiadacze linuksa sa w szczesliwszej sytuacji, gdyz maja kilka bardzo ciekawych programow np: www.hadess.net/totem.php3 xine.sourceforge.net/ www.mplayerhq.hu/ przy czym ten ostatni to chyba najbardziej uniwersalny odtwarzacz do multimediow jaki powstal hmm, a program do dvd chyba czesciej jest dodawany do karty graficznej, np dostalem jakies windvd, ktore jednak mialo na tyle nieuzywalny cukierkowy iface, ze wyladowalo w smietniku. Link Zgłoś
Gość: kris Re: DVD IP: 217.97.165.* 07.11.03, 10:57 na niektórych płytach z filmami dvd (zdaje sie Warner Bros) - jest dolaczony darmowy program PC DVD Link Zgłoś