Dodaj do ulubionych

ram serwis

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:48
witam, czy macie jakieś opinie o ram serwis w Warszawie, oddałem im
laptopa do naprawy(door to door)i od tygodnia słyszę tylko że czekają
na części, nic więcej nie mażna się dowiedzieć.Czy to solidna firma?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: ram serwis IP: *.escom.net.pl 12.01.09, 22:54
      Nie umiesz uzyc wyszukiwarki? Przykladowa strona: ram-serwis.ovh.org/ uzyjesz wyszukiwarki to znajdziesz wiecej.
      • Gość: laptopik Re: ram serwis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 13:15
        Dziękuję za odpowiedź, ale interesują mnie aktualne opinie, a nie
        sprzed dwóch lat. A takie się pojawiają w wyszukiwarce
    • Gość: Jabbar Re: ram serwis IP: 83.2.112.* 20.01.09, 14:14
      Zobacz na link
      forum.infojama.pl/default.aspx?g=posts&t=78865
    • Gość: kasia Re: ram serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:15
      Ja oddałam 3 miesięcznego laptopa Fujitsu Simens i dowiedziałam się po tygodniu
      czekania,że nie naprawią mi go w ramach gwarancji,ponieważ jest uszkodzony
      mechanicznie. Zarzucono mi że rozkręciłam obudowę i porysowałam szpilką płytę
      główną i pamięć ram.Totalna bzdura!Koszt naprawy 950zł netto. Jestem rozżalona i
      czuję się oszukana!
      • Gość: laptopik Re: ram serwis IP: *.centertel.pl 23.02.09, 23:47
        Witam
        widzę, że odświeżono mój wątek, mojego laptopa (maxdata, a marka ta zbankrutowała) naprawiono w ciągu 30 dni i wszystko jest ok.
        w Twojej sprawie skontaktuj się z p.Badnarczyk i u niej
        reklamuj. Powodzenia
    • Gość: klient serwisu Re: ram serwis IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.13, 17:31
      Moim zdaniem jest to nie solidna firma oddałem laptopa do naprawy to nie dość że skasowali za diagnozę i w dodatku błędną , nie potrafili zdiagnozować że walnięta grafika to napisali że walnięta płyta główna to jeszcze jakby było mało to w serwisie zaginą dysk twardy.Oczywiście reklamacji nie uwzględniono.
    • Gość: posen beznadziejna firma ram-serwis IP: *.244.104.193-rev.hti.pl 17.03.14, 07:54
      przez miesiąc "intensywnie" testowali mojego laptopa (którego oddałem z powodu częstych problemów ze startem), w końcu oddali mi go z adnotacją, zlecenie bez diagnozy (nie stwierdzono problemu!!!!SIC)
      a problem był nawet w trakcie jak go przyjmowali to nie startował, także niedorzeczność, o ale za usługę musiałem zapłacić 85zł!!!
      albo oszuści albo kompletni ściemniacze, unikać radzę RAM-SERWIS!!!!
      • Gość: Andru Re: beznadziejna firma ram-serwis IP: 193.111.166.* 03.06.14, 14:11
        Niestety nic się nie zmieniło w podejsciu do klienta w RAM-SERWIS Sp. z o.o. www.ramserwis.pl
        Sprzęt oddany do naprawy. Niestety usługa wykonana nieskutecznie, komputer po rozładowaniu baterii nie ładował sie, nie wstał, nie działał na zasilaczu.
        Firam wyceniła kolejną naprawę na ponad tysiąc złotych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka