Gość: Kinga IP: *.andrychow.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 20:37 Gdzie można w necie ściągnąć najlepszego firewalla? Czy są jakieś uaktualnienia na tych proponowanych przez Was? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Booyakasha Re: Jaki firewall najlepiej? IP: *.devs.futuro.pl 10.12.03, 23:25 www.symantec.com Norton rządzi ! Link Zgłoś
stratoos Re: Jaki firewall najlepiej? 11.12.03, 09:09 Gość portalu: Booyakasha napisał(a): > www.symantec.com wyprobowalem kilka firewalli i ostatecznie pozostalem przy Kerio. Mam wersje freewerowa 2.1.4 i jest dla mnie w zupelnosci wystarczajaca. > Norton rządzi ! :)))) Jesli lubisz przerost formy nad trescia ;) Tez mialem go zainstalowanego i nic mi jeszcze tak nie zwalnialo kompa jak NPF. Gdyby Symantec "odchudzil" ten program o 90% bylby to pewnie jeden z ciekawszych firewalli. Jedyne co dobrze wspominam to wbudowany pop-up blocker. Ale odkad zainstalowalem google toolbar zapomnialem juz o NPF ;) Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jaki firewall najlepiej? IP: *.cable.mindspring.com 12.12.03, 02:58 Zdecydowanie polecam Zone Alarm. Bardzo prosty w obsludze. Jest za darmo do sciagniecia z www.zonelabs.com. Maja tez wersje bardziej PRO, bardziej rozbudowana, ale ona kosztuje. Jesli masz dzieci i chcesz miec jakas katrole co i kiedy one przegladaja w necie to jednak powinnas kupic (lub sciagnac :-)))) wersje PRO. Mozna naprawde fajnie skonfigurowac (np.limit czasowy dostepu, blokowanie pewnych portow, filtracja stron internetowych, blokowanie popupow i wiele wiele innych). Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: jap Re: Jaki firewall najlepiej? IP: 195.136.36.* 12.12.03, 09:29 Polecam Kerio Personal Firewall - jest uaktualniany, obecnie jest już wersja 4. www.kerio.com/kpf_download.html Link Zgłoś
Gość: Ubek Zdecydowanie AGNITUM Outpost IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 18:00 Bardzo dobry firewall, w pelni spolszczony i do tego darmowy (ver 1.0). Latwy w konfiguracji i ma male wymagania. Szczerze polecam Podaje link do strony producenta: www.agnitum.com/download/?PHPSESSID=410590f01f8199e127ed3c826413ccfc Link Zgłoś
Gość: Don Chichot Re: Zdecydowanie AGNITUM Outpost IP: *.tele2.pl 12.12.03, 21:56 Mam tego firewall'a. Także i ja zdecydowanie polecam. Link Zgłoś