29.08.09, 22:43
Zainstalowałam jako aktualizację. Wersja trial, czyli tylko do 12 września.
Nie mam konta bankowego w Internecie, nigdy jeszcze nie kupowałam w Internecie, nie wiem, w jaki sposób wykupić klucz, aby Nero 9 działał nadal?
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: Nero 9 29.08.09, 22:48
      A czy ta kobyla naprawde jest Ci potrzebna? Nie wystarczy darmowy CD BurnerXP (
      www.cdburnerxp.se )
    • Gość:   Re: Nero 9 IP: *.multimo.pl 29.08.09, 22:49
      sklep.skulski.pl/product_info.php/products_id/114
      • Gość: Wypalacz Re: Nero 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:49
        Gość portalu: napisał(a):

> sklep.skulski.pl/product_info.php/products_id/114

SKULSKI to był dobry ale wieki temu - jak nikt w Polsce nie miał
        kart płatniczych uznawanych na świecie.

• Gość: portalu Re: Nero 9 IP: *.chello.pl 29.08.09, 22:52
      Lepiej sprawdź sobie darmowy:
      Ashampoo Burning Studio 2009
      NeroFree
      Więcej darmowych programów: Klik
      • Gość: Romek Nero 9.4.12.3d Free IP: *.warszawa.mm.pl 29.08.09, 23:42
        Link na Nero
        Free
        ... legalny, ale nie ma wszystkich funkcji z kombajnu który jest płatny.
        A jak masz za dużo pieniędzy to wyślij parę zet na jakieś schronisko dla zwierząt.
    • bogatka1 Re: Nero 9 30.08.09, 12:54
      Witam. Dziękuję wszystkim, poczytałam wskazane strony i komentarze na nich.
      Mam 2 tygodnie na zastanowienie się, chciałabym zachować Nero9, skoro poświęciłam czas na aktualizację, a dopłacić 200zeta to tylko problem, w jaki sposób? Najchętniej przelewem, ale jak, skoro nie widzę nigdzie na ich stronie ich numeru banku?

"Automatycznie sprawdź przysługującą Ci zniżkę
      Dodaj narzędzie ActiveX do swojej przeglądarki. Twoja zniżka wyświetli się automatycznie.**

* Rabaty cenowe uzależnione od posiadania poprzednich wersji.

** Kontrolka ActiveX nie obsługuje obecnie numerów seryjnych Nero 9, Nero 5 ani wersji próbnych. Nero SerialFinder działa w przypadku numerów seryjnych Nero 7 i Nero 8. Decydując się na sprawdzenie swojego numeru seryjnego przez kontrolkę ActiveX lub Nero SerialFinder, wyrażasz zgodę na udostępnienie i przetworzenie numerów seryjnych i wersji Nero znajdujących się w Twoim systemie. Z systemu nie zostaną pobrane żadne inne informacje ani pliki." - To znaczy chyba, że cena jest uzależniona od wersji Nero na moim kompie, i dopiero dostanę wiadomość, ile mam zapłacić, no próbuję myśleć...,

ale dalej:
      "Płyta aktualizacyjna - 34.99zł(zawiera VAT, plus koszty przesyłki**)
      Tylko dla aktualnych użytkowników Nero 9." - czy jeśli użytkuję Nero9 trial to już jestem aktualnym użutkownikiem?

"Aktualizuj 199.99zł" i tu trzeba wpisać klucz, ale czy wersji Nero9 trial, czy poprzedniej wersji Nero, która została zastąpiona przez trial?
      To jest chyba zbyt skomplikowane.
      Gdyby ktoś już miał doświadczenie n/t, to proszę o poradę. Pozdrawiam.
      • Gość:   Re: Nero 9 IP: *.multimo.pl 30.08.09, 13:59
        Jeśli zamówisz, pewnie zostanie podane konto, na które trzeba
        wpłacić pieniądze (zresztą nie ryzkujesz tutaj nic - najwyżej nie
        zapłacisz).

Aktualizacja Cię oczywiście nie dotyczy (trial się nie liczy).
        • oby.watel Re: Nero 9 30.08.09, 15:32
          Jak już zapłacisz, to daj znać, wyślę Ci długą listę błędów do poprawienia (tak
          długo mnie lekceważył jako użytkownika, aż zwolniłem miejsce na dysku i
          zainstalowałem bezpłatny, ale działający program).

To bardzo rozbudowany kombajn, tak bardzo rozbudowany, że ma kłopoty z
          podstawową funkcją, jaką jest nagrywania płyt. Ale niewykluczone, że będziesz
          miała szczęście i nie będziesz musiała dopłacać do uwalonych nośników z powodu
          "Burn process failed...", albo bez powodu.
          • bogatka1 Re: Nero 9 30.08.09, 21:19
            Gościu, ale dlaczego aktualizacja mnie nie dotyczy, skoro miałam starszą wersję Nero? Tu już nie nadążam.
            Czyli wychodzi na to, że za każdą wersję nowszą trzeba płacić prawie całą cenę, bo zniżka jest tylko o 1/5 - a za każdą aktualizację kupioną dopłacać jeszcze za bieżące aktualizacje 40zeta (odbierają zniżkę).
            No to jest coś nie tak.
            Zaczynam rozumieć Oby.watela, że free Nero jest bezpieczniejszy i lepszy.
            Oby.watelu dzięki za ostrzeżenie, nie wiedziałam, że będą problemy.
            Chcę tylko przegrać na płyty kilka filmów i zdjęcia, aby zrobić miejsce na dysku.
            • Gość:   Re: Nero 9 IP: *.multimo.pl 30.08.09, 21:27
              Nie można aktualizować z wersji OEM albo darmowej nie wolno. Tylko z
              wersji box.

Również uważam, że wystarczy darmowy program, polecam wspomniany
              wyżej Ashampoo Burning Studio 2009.
              • bogatka1 Re: Nero 9 31.08.09, 11:37
                Dziękuję, OK, Gościu.
    • Gość: Wypalacz Re: Nero 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:46
      Program NERO 9 jest w sprzedaży w każdym sklepie komputerowym
      więc nie wiem po co robisz takie problemy z brakiem konta bankowego
      czy karty płatniczej, żeby kupić bezpośrednio ze strony producenta
      NERO 9.

Idziesz do sklepu i kupujesz a nawet zamawiasz przez internet i ci
      przyślą ładne pudełeczko z programem NERO 9.

W czym problem ???

• bogatka1 Re: Nero 9 31.08.09, 18:11
        Ech, bo nie jest mi potrzebne pudełko, skoro już mam zainstalowany trial. No lekko nabrałam się na reklamę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka