Dodaj do ulubionych

problem z orbitrekiem

23.01.11, 17:14
kupiłam sobie orbitrek na allegro firmy nu-sport allegro.pl/rewelacyjny-orbitrek-magnetyczny-gwarancja-i1399992421.html, jednak jeździ on bardzo ciężko, ćwiczę 10 minut i padam ze zmęczenia, wcześniej korzystałam z profesjonalnego sprzętu w siłowni i jestem zawiedziona
Obserwuj wątek
    • edyta95 Re: problem z orbitrekiem 23.01.11, 18:07
      strona się nie wyświetla, ale to i tak nie jest ważne. A zwróciłaś uwagę jak masz ustawiony swój, a jak był ustawiony ten na siłowni? (w moim można regulowac obciążenie, przypuszczam, że w Twoim też), no i poza tym nie w tym rzecz, żeby na "luzie latać":)
      • kasi-a789 Re: problem z orbitrekiem 23.01.11, 19:10
        jest regulacja ale pokrętło nie działa, niezależnie czy jestem na 9 czy na 1 to opór jest taki sam, przypuszczam że taki jak na 9, zależy mi głownie na spalaniu więc wolałabym ćwiczyć na najmniejszym oporze,
        • edyta95 Re: problem z orbitrekiem 23.01.11, 19:48
          skoro na skrajnych regulacjach opór jest taki sam, to ja bym reklamowała
        • Gość: ah Re: problem z orbitrekiem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.11, 10:26
          Jeśli regulacja nie działa, to powinnaś reklamować produkt. Jeśli zależy ci na spalaniu to nie możesz ćwiczyć na najmniejszym oporze cały czas ponieważ nie da Ci to dużego efektu. Początkowo jasne, że nie powinno się ćwiczyć na największym obciążeniu, ale stopniowo powinno się go zwiększać.

kurtki narciarskie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka