Gość: tta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 23:49 jakie ćwiczenia będą najlepsze? i po jakim czasie mozna spodziewac sie efektow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamia19 Re: jak pozbyć sie fałd na plecach? 23.05.05, 15:03 Gdzie występują fałdy na plecach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tta Re: jak pozbyć sie fałd na plecach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:00 pod stanikiem po bokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresiarka Re: jak pozbyć sie fałd na plecach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:55 ja pozbyłam się tego paskudztwa po ćwiczeniach na wioślarzu.polecam super odtłuszcza plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tta Re: jak pozbyć sie fałd na plecach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:31 ale wioślarza nie mam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scept89 rozfaldowywanie IP: *.ljcrf.edu 25.05.05, 01:01 wioslarz jest dobry na wiele przypadlosci, ale nie musisz cwiczyc plecorow intensywnie aby faldy (zapewne tluszczowe, nie wyobrazam sobie ze latissimus dorsi Ci moze zwisac). Tak wiec nieomalze cokolwiek intensywnego aerobowego robic bedziesz to i tak pomoze. Jesli zalezy Ci na ladnie zarysowanych miesniach grzbietu to orbiterek z drazkami tez zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś