Dodaj do ulubionych

Do nanai 11

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 22.11.05, 14:20
Witam,mam do Ciebie mała prośbę o radę....:/4 lata temu zaczęłam intensywnie
uczęszczać na aerobik.Tak mi się to spodobało,że postanowiłam zająć sie tym
zawodowo.Robiłam kurs instruktora na AWF-ie i równocześnie odbywałam praktyki
u mojej przyjaciółki w klubie..Jeździłam na konwencje...Radziłam sobie nieźle
choć zdawałam sobie sprawę,że taki kurs to dopiero początek baaardzo długiej
drogi.Zainteresował mnie pilates i chciałam sobie zrobić kurs
specjalistycznyz tej dziedziny fitnessu.Miałam też zamiar szkolic sie m.in. u
Inki Szymański..Po ukończeniu kursu na AWF-ie załatwiłam sobie praktyki w
klubie prozdrowotnym.Niestety nie pochodziłam na nie długo,bo zaszłam w
ciażę,która przebiegała z komplikacjami i praktycznie całą przeleżałam...:
((((Moja córeczka ma 10 miesięcy ,a ja dalej nie wróciłam do formy....Nie
wiem od czego zaczać...Głupio mi kiedy chodzę na aerobik i potencjalne
klientki lepiej sobie radza ode mnie..Doradź mi ,proszę,jak wrócić do tego
zawodu......Jeśli wogóle mam szanse...Bo czasem myslę,ze nie mam juz żadnych;
(((
Obserwuj wątek
    • nanai11 Re: Do nanai 11 22.11.05, 14:52
      Jasne że masz...wiesz ja w ciazy przytyłam 36 kilo Wyobrax sobie takibył ze
      mnie mały słonik....Sukcesy w fitnessie przyszły dopiero wtedy kiedy zostałąm
      mamą. Nie wiem gdzie mieszkasz czy kraków czy warszawa... napisz cos wiecej.
      Jestem w warszawie w te weekden na konwencji ISFS jeżeli bedziesz to może sie
      umówimy???Wierz mi ze fitness mama to dopiero instruktor!!Jak mi nie wierzysz
      to dam Ci kopa w d...e na rozped hehe!!Pilatess jest bardzo modny i fajny.
      Zwłaszcza w bielsku białej u Janette. Daj znac to popilotuje cie troche... A
      synka ucałuj serdecznie!!Ciesz sie że jeszcze nie psykuje do ciebie jak mój 7
      latek!!
      • Gość: Domino Re: Do nanai 11 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.11.05, 11:56
        Hej!!Wiesz,co?!Przydałby mi się właśnie taki porzadny kop w d....:)))Potrzebuję
        tego.Jestem z Krakowa.Na konwencji nie będę:/Chciałabym bardzo,ale koszty
        ostatnio mnie ograniczają://Druga sprawa,że z dzieckiem nie zawsze mam kogo
        zostawić;////Ja w ciązy też przytyłam ze 30 coś:)Ale to akurat szybko samo
        zeszło.Masz moze numer gg???Fajnie,ze odpisałaś,bo trochę sie obawiałam czy nie
        zawracam Ci głowy..........Moja mała już zaczyna pokazywać fochy..a od dwóch
        dni ma problemy z zasypianiem i znowu padam na pysk.A teraz zależy mi nie tyle
        na pilatesie co na ogólnym wróceniu do formy i pewności..(bałabym sie teraz
        poprowadzić zajecia)..
    • tropicielka a możesz mi cos powiedzieć o kursach na awf-ie ? 23.11.05, 12:19
      jaki poziom? ile ćwiczeń ? czy dużo się nauczyłaś?
      • Gość: Domino Re: a możesz mi cos powiedzieć o kursach na awf-i IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.11.05, 12:30
        cześć!!Szczerze Ci powiem,ze tzw.światek fitnessu wyśmiewa sie z tych kursów i
        raczej na nikim nie robia wrażenia..ale...moim zdanie warto jest na coś takiego
        isć..Ten kurs nie jest drogi,można utrwalić sobie duzo rzeczy,nawiązać kontakty
        z różnymi osobami no i...świetnie sie bawić..poziom określiłabym jako
        dobry.Taki kurs kończy sie egzaminem.Dzięki niemu przestałam odczuwać tremę
        podczas prowadzenia zajeć.Takze wbrew temu co mówi wiekszość ludzi naprawde
        warto!!!Moim zdaniem w tym zawodzie warto we wszystkich możliwych
        kursach,warsztatach,konwencjach,itp.
        • tropicielka jeszcze jedno pytanko :-) 23.11.05, 12:57
          jak dokładnie wygląda taki egzamin? dziękuję bardzo za odpowiedź pozdr :-)
          • nanai11 Re: jeszcze jedno pytanko :-) 23.11.05, 13:42
            Kurs na awie nie jest zły .Może być bardzo dobrym poczatkiem kariery powiedzmy
            sopbie instruktorskiej .Niestety nie mam gg.
            A ważne jest ze podczas takiego kusru prowadzi się zajecia.
            Ja bede nidługo w krakowie...
            • Gość: Domino Re: Do nanai 11 IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.11.05, 13:48
              Jejku,jak będziesz w Krakowie to może się spotkamy???Mój
              mail:KAWA_19@poczta.fm,napisz mi na maial co i jak.
            • Gość: Domino do tropicielki IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 23.11.05, 13:59
              Przepraszam Cię,wysyłam juz po raz setny odpowiedx na Twoje pytanie i
              nic....może teraz dojdzie...Egazmin polega na poprowadzeniu z resztą kursantów
              zajęć do wymyślonego przez Ciebie ukłądu(rozgrzewka+układ+rozciąganie).Muzykę
              też masz swoją.
            • tropicielka dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-) 23.11.05, 15:19
              juz wszystko wiem zapiszę się! jutro oddam papiery:-) nie jest stosunkowo drogi
              ten kurs, także myślę, że będzie ok i , że dam radę opracować godzinny układ:-)
              i odpowiednio poprowadzić:-) chętnie spotkałabym sie z kimś
              zarażonym "sportem", ale niestety pracuję i mam malutko czasu :-(
              pozdr
              • nanai11 Re: dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-) 23.11.05, 22:42
                Tropicielka to sensowny egzamin takie prowadzenie lekcji. Ja tez tak
                przeprowadzam egzaminy. Zresztą u Inki jest tak samo i wszędzie indziej .Tylko
                to ma sens.
                • Gość: Domino jeszcze do nanai 11.... IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.11.05, 11:26
                  a mogę wiedzieć gdzie pracujesz i jaki masz stopień,gdzie robiłaś kursy,od ilu
                  lat zajmujesz sie tym zawodowo,jak zaczynałaś...na jakie szkolenia warto sie
                  wybrać,ile masz lat(jeśli można spyatć,bo ja mam 23 i zastanawiam sie czy nie
                  za późno trochę na zaczynanie kariery w tej profesji),no i kiedy będziesz w
                  Krakowie.Bardzo proszę o odpowiedzi na maila(KAWA_19@poczta.fm).....I bardzo
                  mi miło będzie jeśli mnie jakoś pokierujesz:)))))
                  • nanai11 Re: jeszcze do nanai 11.... 24.11.05, 11:40
                    wyśle meila dzis wieczorem albo jutro.
                    • Gość: Domino Re: jeszcze do nanai 11.... IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.11.05, 11:47
                      Dzięki serdeczne:)
                    • Gość: Domino Re: jeszcze do nanai 11.... IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.11.05, 11:47
                      Dzięki serdeczne!!:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka