anna9626 08.10.06, 19:29 mam pytanie fczy ktos uczeszcza do Nautiliusa w Poznaniu czy jest fajnie i warto sie zapisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: nautilius poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.06, 01:20 Witam. Mnie się podoba w tym klubie. Chodzę tam od niedawna (jakiś miesiąc) ale z moich obserwacji: przede wszystki dobry sprzęt. Spora ilośc zajęc grupowych typu aerobik i spinning (jak dla mnie to w dobrych godzinach - gros z tego wieczorem lub bardzo wcześnie rano... - korzystam ze spinningu). Raczej miła atmosfera. Instruktorzy - niestety - za bardzo nie wykazują inicjatywy by czasem podejść do ćwiczącego na sali ćwiczeń siłowych czy w sali cardio i coś ewentualnie skorygować, omówić, pokazać... Ale z drugiej strony - można ich o to poprosić i wtedy pomogą. (a może po prostu brak takiej potrzeby , wszystko jest robione idealnie ?? :) ) Dobrze wyposażone zaplecze (niestety..., znam tylko część męską :) ) - spora szatnia, prysznice, sauna itd...Generalnie mnie się podoba. Dobrze się tam czuję. Ale to najlepiej umów się na bezpłatny trenig próbny (bez zobowiązań) i wtedy sobie wszystko obejrzysz (www.nautilus.pl). Warto też porównać do oferty innych klubów - różne są gusty i oczekiwania. Warto przed podpisaniem umowy dokładnie rozeznać się także w ofercie konkurencji. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś