mmmlot 15.01.07, 12:35 Poszukuje dobrego steppera, czy ktoś może polecic konkretną firme i model. Zalezy mi, żeby stepper po kilku tygodniach nie zaczął wydawac dziwnych skrzypiących dzwieków i nie był awaryjny :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: do posiadających stepper IP: *.tczew.net.pl 15.01.07, 13:56 No właśnie, ja zakupiłam sobie stepper skrętny LTT z allegro, jedyną wadą miały byc ubytki w lakierze. Po tygodniu użytkowania stepper zaczął strasznie trzeszczeć, regulator oporu nie działa w ogóle i teraz po ok 2 miesiącach uzytkowania mój stepper po kilku naprawach działa obwiązany gumami bo inaczej rozpadłby się. Załuję zakupu , dziś wolałabym kupić rower stacjonarny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmlot Re: do posiadających stepper 15.01.07, 18:57 Tego się właśnie obawiam. Stepperów na rynku jest wiele, a każdy podobno bardzo dobry. Jak widać, jednak nie każdy. Stepper LTT zostaje wykreslony z listy ewentualnego zakupu :-)Czekam na kolejne opinie :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś