Gość: joanna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 16:25 Slyszalam, ze picie tej herbaty, chyba w kostakach, sprzyja traceniu kilogramow. Kiedy nalezy ja pic, przed czy po jedzeniu i ile dziennie? Czy ktos pije i jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Czerwona herbata? IP: 62.233.173.* 11.04.03, 23:24 ja pije czerwona herbatke juz od jakiegos czasu, nie zauwazylam aby wplywala na moja wage, pije ją od rana do wieczora ale tylko w pracy i tylko tę w saszetkach , pije czerwoną herbate , bo nie pije kawy , czarnej herbaty, zileonej herabty, ziolka mnie uczulaja a owocowki juz mi sie znudzily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Re: Czerwona herbata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 23:47 ja tez pije juz okolo roku lisciasta(duzo) i nie zauwazylam straty wagi, ale sadze, ze pomaga w utrzymaniu wagi na jednym poziomie, jesli nie jest sie na diecie odchudzajacej. ostatnio przerzucilam sie na ogromne ilosci zielonej herbaty(czas na zmiane nadszedl) i jakos mi lepiej, tzn czuje, ze cos tam reguluje w brzuszku ;-) albo chce to czuc hiehie pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Czerwona herbata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 09:45 Gość portalu: joanna napisał(a): > Slyszalam, ze picie tej herbaty, chyba w kostakach, sprzyja traceniu > kilogramow. Kiedy nalezy ja pic, przed czy po jedzeniu i ile dziennie? Służę informacją :-) Piję czerwoną, liściastą herbatę, nie "złamaną" zadnym aromatem. Smak ma specyficzny, ale można się bardzo szybko przyzwyczaić. Tak jak ktoś zauważył, ona sama w sobie nie odchudza, natomiast moim zdaniem wspomaga odchudzanie. Piję zawsze po jedzeniu (zaparzaną w kubeczku z porcelanowym wkładem do zaparzania), średnio dwa kubki dziennie. Spostrzegłam, ze herbata daje mi "pałer" - mam znacznie wiecej energii i bardzo dobry nastrój. Oczywiście nie skladam tego wyłącznie na karb działania herbaty, niemniej jednak jakiś związek zapewne istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Czerwona herbata? IP: 217.8.186.* 14.04.03, 09:01 Też piję pu-erha, najczesciej zurawinowego albo czysta. Tylko jedna uwaga, kupuje ja w sklepach z harbatami , bo nie wierze w te pakowane w szszetkach.No bo dlaczego jedna kosztuje 3zł za pudelko a druga 10zl za 5dag? A efektów oszałamiających w odchudzaniu nie zauwazyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Czerwona herbata? 14.04.03, 09:23 Gość portalu: Ania napisał(a): > Też piję pu-erha, najczesciej zurawinowego albo czysta. Tylko jedna uwaga, > kupuje ja w sklepach z harbatami , bo nie wierze w te pakowane w szszetkach. Absolutnie żadnych saszetek!!!! Ja tez kupuję w sklepach herbacianych. Z ta róznicą, że do 100 g "oryginalnej" dosypuję czasem 50 g sklepowej "Astry Pu Erh" i mieszam. Ale też nie saszetkową, tylko sypaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czerwona herbata? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 09:09 ja takze pije czerwona herbate i nic ale nie ma sie co łudzić bo tak naprawde to nic nie skutkuje za wyjątkiem dobrej diety i ćwiczeń hi hi hi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Czerwona herbata? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 14:36 Gość portalu: aga napisał(a): > ja takze pije czerwona herbate i nic ale nie ma sie co łudzić bo tak naprawde > to nic nie skutkuje za wyjątkiem dobrej diety i ćwiczeń hi hi hi :-)))) No bo ona nie odchudza, tylko dobrze robi na trawienie. Odpowiedz Link Zgłoś