Dodaj do ulubionych

thermal pro

IP: *.aster.pl 02.03.07, 09:11
słyszeliście o tym preparacie?podobno można po nim szybko schudnąć i ogólnie działa pobudzająco.wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: thermal pro IP: *.tczew.net.pl 02.03.07, 09:45
      Słyszelismy...Nie bierz.
      • gofera2 Re: thermal pro 02.03.07, 13:32
        nawet jak schudniesz szybko, szybko przytyjesz, nie lepiej zmienić nawyki
        żywnościowe?, tylko w ten sposób można schudnąć zdrowo na zawsze
    • Gość: bet Re: thermal pro IP: 83.168.96.* 02.03.07, 18:04
      a to nie jest ten specyfik, przez który aresztowali ludzi handlujacych na
      allegro??
      • Gość: kłapo Re: thermal pro IP: *.aster.pl 02.03.07, 20:57
        a wiecie cos więcej?dlaczego odradzacie?thermal pro spowrotem jest powszechnie wprowadzony do dystrybucji,więc teraz raczej za niego nie aresztują,ale fakt był nielegalny przez pewien czas
        • Gość: poli Re: thermal pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:44
          Efedryna jest w Polsce środkiem dopingującym i z tego co wiem to sprzedaż w
          takiej formie jest zabroniona.
    • Gość: Husky Re: thermal pro IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 13:56
      Odradzam. Kupiłam, wypróbowałam na sobie i nic-nawet nie schudłam kg. I nie
      czułam sie rewelacyjnie-ja się czułam śpiąca, i podenerwowana. Mój kolega nie
      słuchał mnie i tez sobie kupił. Jemu bardzo serce kołatało i też nie schudł.
      ODRADZAM.
      • kradam Re: thermal pro 03.03.07, 16:27
        Jak ja kocham takie przesycone pewnością, oparte na jednostkowych
        doświadczeniach i nic nie warte wypowiedzi. Na temat efedyryny a raczej ECA
        napisano tony, choćby na www.sfd.pl. Efekt odchudzający tego preparatu nie
        budzi akurat żadnych wątpliwości.
    • cioccolato_bianco Re: thermal pro 03.03.07, 17:07
      chudniecie = cwiczenia + dieta
      innych sposobow nie ma
      • martuha Re: thermal pro 03.03.07, 21:27
        kolejny cudowny lek, ktory skutecznie odchudzi portfel, bo na pewno nie figure.
        • kradam Re: thermal pro 03.03.07, 23:37
          oj martuho, akurat się mylisz. To nie lek. To doping. I odchudzanie wspomaga
          bardzo. L-karnityna to przy tym zabawka.
    • scept89 Re: thermal pro 04.03.07, 00:20
      kłapo napisał(a):

> słyszeliście o tym preparacie?podobno można po nim szybko schudnąć i ogólnie
      >działa pobudzająco.

Wiemy ze mozna tez niezwykle udatnie schudnac po amfetaminie/heroinie a miesne
      swietnie rosna na sterydach. Wezmiesz, czy masz zachowana odrobine instynktu
      samozachowawczego?

Efedryna byla w nie tak zamierzchlych czasach lekim tylko na recepte ze wzgledu
      na sile dzialania/skutki uboczne. W USA gdzie maja super-liberalna ustawe o
      zielskach zdarzaly sie przypadki zejsc/wylewow wsrod mlodych osob ktore
      przedawkowaly preparaty efedryny. Nie oznacza to iz:
      "biezesz efedryne == padniesz trupem"
      jedynie ze IMHO zaden lekarz nie bedzie leczyl otylosci przy pomocy preparatow
      efedrynowych ze wzgledu na grozbe uzaleznienia/powiklania. Calego zycia nie
      bedziesz przeciez spedzac biorac TP, co kiedy przestaniesz brac przy tej samej
      diecie i kanapowaniu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka