Gość: ania IP: *.chello.pl 03.10.03, 17:55 gdzie w Warszawie można uzyskać fachową poradę dotyczącą suplementów i diety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aciok2 Re: suplementy 01.08.13, 20:49 Chcesz zamawiac produkty Wellness i Oriflame z 23% znizka - napisz tutaj: orifame.1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zgubicsiebie Re: suplementy 04.08.13, 21:34 W Piasecznie pod Warszawą proponuję udać się do klubu TUAN CLUB. Aktualnie z niego korzystam. Dzięki Tuan Club mam ułożoną odpowiednią dietę i plan ćwiczeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
filozof-mag Re: suplementy 29.12.13, 23:02 Pewnie u jakiegoś dietetyka, jeżeli chodzi o odchudzanie i podobne, jeżeli chodzi o wspomożenie ćwiczeń, to jakaś siłownia i osoba trenera, bo nie słyszałem aby istniała poradnia zajmująca się tylko suplementami. Zresztą nie miało by to specjalnie sensu, bo skoro suplement to jeszcze w związku z czym. Dodatkowo może apteka, choć tam w sumie miałabym obeawy,że jak suplement (który nie jest lekiem) to powiedzą, że najlepszy jest ten, który akurat mają i do tego mają na nim najwyższą marżę. Ja bym proponował po szukać na stronach specjalistycznych poświęconych fitness oraz na stronach konkretnych produktów np iqstrong Odpowiedz Link Zgłoś
lato620 Re: suplementy 25.05.14, 14:27 zajrzyj na stronę slim-express.pl oprócz zabiegów odchudzających można tam zakupić suplementy, a z tego co wyczytałam na stronie można też uzyskać fachową poradę, Odpowiedz Link Zgłoś
annes111 Re: suplementy 28.05.14, 09:01 Takiej porady może udzielić trener osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka1560 Re: suplementy 10.09.14, 15:09 Ja moje suplementy kupuję w sklepie internetowym g-suplements. Mają tam wszystko dobrze opisane, dlatego nigdy nie zastanawiam się co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: suplementy 26.11.14, 19:34 polecam skorzystanie z fachowych porad na stronie g-supplements.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fasolaaaa Re: suplementy 01.12.14, 21:28 Ja na przyklad wole suplementy z bssupple.pl . Mają wszystko naturalne i naprawde warte swojej ceny. Od jakiegos czasu sie tam zaoptaruje i jestem naprawde zadowolona z ich dzialania :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzwalc Re: suplementy 05.12.14, 11:27 Na ul. Solec masz sklep kfd, tam mzoesz pogadac ze specjalistami w dziedzinie suplementacji polecam tez zajrzec na forum kfd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango afrykańskie Re: suplementy IP: *.centertel.pl 10.04.15, 11:29 niestety, prawda na temat suplementów wygląda tak, że dystrybutorzy płacą internautom (albo obiecują że zapłacą) za reklamowanie ich produktów na forach internetowych. To stąd wysyp wpisów o mango afrykańskim, zielonej kawie itd. Stąd pojawia się "dyskusja" na ten temat, zachęty do stosowania, sugestie że działa. Sam takie wpisy zamieszczałem, to wiem - ktoś bardziej wnikliwy jak się wczyta w forum to zauważy po prostu treści reklamowe. MANGO AFRYKAŃSKIE NIE DZIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
paulihna Re: suplementy 29.06.15, 10:58 Fachowej porady udzieli Ci trener osobisty ale jeśli nie masz trenera to poszperaj sobie tutaj www.suple4you.pl/odzywki-regeneracja-potreningowe/ . Jest wiele suplementów do wyboru jednak pamiętaj że suplementy po treningu są równie ważne. Regenerują Twoje mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwalczyk Re: suplementy 29.06.15, 20:46 można takie porady uzyskać online w sklepach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
mir.obo Re: suplementy 30.06.15, 20:18 A słyszałaś o suplementach, jakie można zamówić w AmerPharma? Mają szeroki wybór produktów, które są skuteczne, przebadane, dopuszczone przez sanepid i jeszcze je można wprowadzić na rynek nadając im własną nazwę Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
omg_omg Re: suplementy 02.07.15, 09:53 Na pewno nie oszczędzaj na tego typu produktach i kieruj się wyborem sprawdzonych firm. Ja miałem spore dolegliwości po nieoczyszczonych odżywkach białkowych, ale na szczęście lekarze w MML szybko zdiagnozowali przyczynę problemu i wyciągnęli mnie z podrażnionego jelita, jednocześnie wskazując który z produktów przyjmowanych przeze mnie powinien opuścić moją dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk999 Re: suplementy 02.07.15, 14:03 Proponuje klub "X Gym& fitnes " wolska 19/25 Warszawa nr. tel. 22 243 16 43 Wspaniały klub oraz profesjonalna obsługa:) Powodzenia w treningach oraz boskiego cała ;) Odpowiedz Link Zgłoś