Dodaj do ulubionych

CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC?

IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 11:19
DLACZEGO TAK TRUDNO JEST MI SCHUDNAC. ROBIE CWICZENIA PO KILKA RAZY DZIENNIE
I TO MIE POMAGA. PROSZE WAS POMUSZCIE MI ZNALEZC NA TEN PROBLEM ROZWIAZANIE
JAKAS JEDNA MAlA RADA MORZE MI POMUC? MORZE AKURAT TY POMORZESZ MI SCHUDNAC?
Obserwuj wątek
    • Gość: GENOWEFA Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 11:25
      HMMMMM DROGA KINGO MUSISZ BARDZO DUŻO ĆWICZYĆ I UNIKAĆ SŁODYCZY TO JUEST MÓJ
      PRZEPIS NA ŁADNĄ FIGURE POZDRAWIMAM BUZIACZKI PAPA
    • Gość: marta Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 11:03
      niebardzo
      • Gość: agni Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: 193.0.117.* 20.10.03, 16:34
        ja chodze 4 razy w tyg na silke od 2 msc prawie zmiana diety mniej weglowodanow
        oraz zero chleba ziemniakow malo slodyczy;) no i takie rozne zdrowe zarcie
        pozatym poczytaj to forum oraz inne dasz rade mi juz centymetry chyba leca
        wszyscy tak mi mowia ja to jeszcze malo widze ale ja chyba juz tak mam pzdr
        badz dzielana
        • Gość: Aga Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: *.acn.pl 20.10.03, 18:34
          Od połowy września nie jem po godzinie 18, w ciągu dnia unikam słodyczy,
          ziemniaków,tłuszczy, piję do 3 l wody, dużo warzyw i owoców.Njwiększym
          posiłkiem jest śniadanie...potem już coraz mniejsze..Na początku dużo
          jeżdziłam na rowerze, teraz ćwiczę w domu/3-4 razy w tyg,ale nieregularnie/,
          czasami chodzę na basen. Nie wiem dokładnie ile udało mi się schudnąć, ale
          myślę, że około 4-5 kg, czuję się lżejsza a i samopoczucie mam lepsze...;-)
          Pozdrawiam i życzę wytrwałości!
    • Gość: ja Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 21:11
      o matko, znowu te koło gospodyn wiejskich z ciechanowca...
      • Gość: Radek Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: *.Astral.Lodz.PL 20.10.03, 22:48
        moja faworytka z ciechanowic powrocila. moze daj sobie jeszcze jakąś rade:) tym
        razem musisz dojechac do 100 wpisow:) hahah
    • Gość: ewson Re: CZY ŁATWO JEST SCHUDNAC? IP: *.perfekt.pl 21.10.03, 09:48
      Blagam Kinia, naucz się ortografii bo mi aż ciarki po plecach przechodzą jak
      czytam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka