sylamat33 07.11.08, 18:17 zamierzam kupić orbitrek: www.allegro.pl/item474010750_orbitrek_markowej_firmy_reebok_promocja.html lub www.allegro.pl/item471241776_hit2008_orbitrek_elektro_magnet_16_progr_tras_gw24.html Proszę poradźcie który wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaldolek Re: orbitrek pomocy 23.11.08, 12:10 Jeżeli miałbym Ci coś polecić to zdecydowanie obstaję za tym modelem orbitreka : wojosport.pl/pl,product,218523,orbitrek,magnetyczny,bk,te,005.html Ze względu na solidną konstrukcję, zero awaryjności, dobrą firmę... Polecam Ci również sklep wojosport.pl, bo to naprawdę solidna firma i będziesza zadowolona z zakupów.. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: orbitrek pomocy 08.07.09, 16:29 żaden sie nie wyswietla bo aukcja sie skonczyla :( :( ale ja ze swojej strony polecam ten ,bo mam taki w domu i jestem w sumie zadowolona , coraz czesciej na nim cwicze ;) uzaleznilam sie , tak jak od jezdzenia na rowerze na dworze, po pagorkach ... sweeeeeeeeeet. i to i to jest swietnym sposobem na poprawe kondycji ..:):) polecam te orbotreki - mam w domu jeden - na razie sie dobrze sprawuje - zobaczymy co bedzioe za pare miesiecy - ale jak na razie spalam okolo 300kcal i mam nadzieje,ze z dnia na dzien uda mi sie zrobic lepsze postepyyyyyy, poelcam polecam !!!!!!!!!!!! :):):):):) hop-sport.pl/pl/orbitreki_trenazery.htm?r=tL6SP8US Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: orbitrek pomocy 08.07.09, 16:30 żaden sie nie wyswietla bo aukcja sie skonczyla :( :( ale ja ze swojej strony polecam ten ,bo mam taki w domu i jestem w sumie zadowolona , coraz czesciej na nim cwicze ;) uzaleznilam sie , tak jak od jezdzenia na rowerze na dworze, po pagorkach ... sweeeeeeeeeet. i to i to jest swietnym sposobem na poprawe kondycji ..:):) polecam te orbitreki - mam w domu jeden - na razie sie dobrze sprawuje - zobaczymy co bedzie za pare miesiecy - ale jak na razie spalam okolo 300kcal i mam nadzieje,ze z dnia na dzien uda mi sie zrobic lepsze postepyyyyyy, poelcam polecam !!!!!!!!!!!! :):):):):) hop-sport.pl/pl/orbitreki_trenazery.htm?r=tL6SP8US// Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: orbitrek pomocy 08.07.09, 16:30 żaden sie nie wyswietla bo aukcja sie skonczyla :( :( ale ja ze swojej strony polecam ten ,bo mam taki w domu i jestem w sumie zadowolona , coraz czesciej na nim cwicze ;) uzaleznilam sie , tak jak od jezdzenia na rowerze na dworze, po pagorkach ... sweeeeeeeeeet. i to i to jest swietnym sposobem na poprawe kondycji ..:):) polecam te orbotreki - mam w domu jeden - na razie sie dobrze sprawuje - zobaczymy co bedzioe za pare miesiecy - ale jak na razie spalam okolo 300kcal i mam nadzieje,ze z dnia na dzien uda mi sie zrobic lepsze postepyyyyyy, poelcam polecam !!!!!!!!!!!! :):):):):) hop-sport.pl/pl/orbitreki_trenazery.htm?r=tL6SP8US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogger2 Re: orbitrek pomocy IP: *.btk.net.pl 08.07.09, 20:51 sporo masz w domu tego sprzetu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: orbitrek pomocy 10.07.09, 16:07 tymbardziej, ze mam prywatne studio do cwiczen , fitnessu , ktore sobie urzadzilam. mam duzo. to fakt. i chce odswiezam sprzet, dlatego tez sporo tego do opylenia...ale jakos mi nie ida. trudno sie mowi.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fo-o Re: orbitrek pomocy 11.07.09, 15:21 ja niedawno kupiłam www.sklep-presto.pl/product-pol-9862- Orbitrek-magnetyczny-programowany-BE-5510.html dla mnie jest idealny, takze polecam ten [przynajmniej juz wiesz, ze jest sprawdzony], niz kupowac jakis niepewny na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
karmelita.1 Re: orbitrek pomocy 21.07.09, 15:30 rzeczywiscie, fajny, ale duzo mamony ło ja ... w tej cenie mozna 3 urządzonka zakupic! rowerek i orbitrek i nawet lawke, jak sie czlowiek uprze, ten orbitrek to profesjonalny sprzęt, już chyba jak ktoś jest zapalonym orbitrekfanem;):) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_b Re: orbitrek pomocy 21.07.09, 19:39 Również posiadam ten orbitrek (zresztą też w sklep-presto kupiony). Może i nie najtańszy, ale świetny. Polecam każdemu, kto zamiast biegać po parku, woli ćwiczyć przed telewizorem:) Odpowiedz Link Zgłoś